trettioförsta augusti ♥

Nu är det inte långt kvar till lillen/lillan kommer ♥
humöret suger, de är bara usch fy och blä på allt - inte ens glass funkar
Hampus var tidigare här och hämta sina grejer, en riktigt lustig & obehaglig känsla
åkt moppe till strålsnäs för att träffa alexandra en snabbis då jag lämnade hennes kamera.
Sen kommer jag hem och satte mig vid datorn och allt var bara tyst.
nu ska jag duscha, duscha länge. mycket länge

det finns så mycket mer att se


tjugofemte augusti ♥

Som många redan vet så är det inte jag och hampus just nu. Vi har uppehåll ? paus ? gjort slut ?  ja, kalla de vad ni vill. Vi ska se vad vi kan få ut av det här för vi behöver fixa lite saker och sånt. Men vi får se om det leder oss tillbaka till varandra, det är ju sånt som märks. Tänker inte rabbla upp mer här, så vill ni ha mer utförligt svar får ni höra av er...

Allting annat går framåt tror jag, var inne på bokia idag och köpte lite saker + en mapp till scrapbooking sakerna. När jag kom hem hade även mamma varit snäll och också köpt en mapp (fast till skolsaker).
Har även fantastiska vänner som jag är dålig på att visa att jag är tacksam för ♥
Idag blev det att åka till skolan och tillbaka p.g.a att dom skulle ändra schemat så allting blev inställt, träligt om något. Så nu är det bara funderingar på vad man ska göra utav den här dagen mer än att äta kyckling ikväll.
Har ingenting mer att säga just nu


tjugoförsta augusti ♥

Allting började med att jag fick springa upp på natten för att hämta panodil åt lille Hampus. Sen somna jag om igen som en stock. Sen på morgonen drog klassen + resten av skolan till Viggeby för att gå en liten runda med olika stationer och vi var grymma på spindelnätet. Vi fick igenom 7 personer på 37 seunder. Kände för att skryta lite där !   Sen efter viggeby drog jag och några hem till Elli och fixade våra namnskyltar och saker inför nollningen som började klockan 16.00

Nollningen
först fick vi springa runt i stan för att samla poäng och hitta massa saker och även filma och ta kort. Vi hittade det mesta och kom också i tid. Så vi fick inget straff som var att man skulle få flytande margarin ihällt i käften. Sen körde vi massa flyg-atack coh sånna grejen. Sen när vi kom till nån gräs plät (vet inte namnet) så körde vi massa lekar. Det var verkligen skit kul !    sen drog de flesta vidare till Rix Fm men några gick för att bada i fontänen. När väl vi var på Rix Fm träffade jag Elin, Alexandra, Elise & Evelina. Efter att jag träffade dm blev kvällen bara roligare. Sen kom det mer och mer folk .  Vi gick säkert in och ut till McDonalds 7-8 gånger.
när klockan närmade sig halv 1 så började vi knalla oss ner mot stationen eftersom att de var sista boxholms tåget fast att jag klev av i mantorp ?   sen somnade jag.

Dagen efter
Idag har det inte hänt så mycket än och kommer förmodligen inte hända heller.
Det är ifall att det kommer bli tjejkväll eller inte med de vet vi inte än för de har vi inte bestämmt.
Annars tror jag att jag ska kolla upp vad fröjd (morbror) ska göra idag eller om jag ska dra till sommarstugan.  Men hampus skulle nog på lagfest så jag kan heller inte träffa honom :(
Alvin och gänget


sjuttonde augusti ♥

Gymnasiet rullar på och allting glider framåt. Inga problem har uppstått än.
I måndags så var jag efter skolan och firade Moa som fyllde 16 år, sen drog jag vidare till fröjd när hon skulle på träning. Men där hände inte mycket så jag gick och mötte upp en gammal klasskompis som jag inte träffat på 5 år, mänligen Alexander.   Samma kväll träffade jag även 2 till gamla klasskompisar.
Och idag passa jag på att använda mitt nya tågkort igenom att åkte till min Älskling och vi gick till bokia för att fixa lite skolmaterial och senare ikväll ska jag till City Gross med pappa för att köpa lite kollegeblock som tydligen kommer behövas. 
Det jag köpte var;
♥ 10 pennor, vilket förmodligen kommer behövas köpa mer framåt
♥ linjal
♥ pennskrin, jag vet fjolligt men kände för det helt enkelt !
♥ understryknings penna, färgen grön
♥ liten sketen pennvässare
♥ planerings kalender, jätte häftig !


femtonde augusti ♥

Igår då så var det lördag. Började med att jag åkte ut till mitt hem i Mantorp och ingen var hemma. Sen var jag duktig och gjorde pannkakor. Sen ser jag att jag har med allting jag behöver förutom plånboken, jävla helvetes förbannade skit ! Så då fick Boris och Lelle komma och hämta upp mig och då tog dom även en sväng förbi McDonalds för de skulle käka. Sen hämta jag plånboken och tog tåget tillbaka. Efter det ringer moa och säger att vi kommer ta 19.11 tåget in till Linköping så då fick jag börja göra mig lite i ordning.

När vi väl kom dit så tog vi svängen förbi McDonalds och köpte lite cheesburgare och milkshakes. När vi väl kom till Keep it Loud så var det lite segt i början men sen var det massor utav folk i dans tältet så då drog vi in dit och tillbringade vissa tider där. Sen Lazee in på scen och vilket jävla liv det vart då och vi hade grymt bra platser. Måste erskänna att han har riktigt snygg kropp.

 Sen drog vi mot tåget och mötte adam sen när vi väl vbar hemma så tog vi mopparna till Statoil för att käka sen drog vi upp till skolan och satt där och gjorde ingenting. Exakt lika dant som man gör på palace i boxholm, haha !  Men det är ju trevligt ändå. 

Idag då så är det söndag och jag vaknade tidigare än vad ville men det var bara att knalla upp och äta lite frukost för att sedan dra mig mot Linköping för att köpa skor. Hittade tre par och även lite smink. Sen mötte jag upp jocke (fröjd) inne på 3 och då tog vi bilen hem. Så nu sitter jag här och gör inget speciellt, väntar på familjen som borde komma hema vilken sekund som helst ifrån skara sommarland. I morgon är det starten på gymnasiet !

Moas bilder !





fjortonde augusti ♥

Nu har jag ändligen jobbat klart så nu väntar jag på att pengarna ska rulla in på kontot. har fått en jädrans armmuskler nu efter allt städande och skrubbande av alla kakelplattor och allt annat. Igår så klippte jag mig förästen och färgade håret.. vart nöjd så jag får tacka till syster som fixade allt. Och idag är det lördag och därför ska jag dra ut till Mantorp för att tillbringa en vecka där och ikväll så ska jag till linköping med Moa och Eve och kolla på keep it loud tror jag det hette. Så då hoppas vi på bra väder och en lyckad kväll.
På måndag börjar jag skolan och jag börjar bli ytterst lite nervös nu, känner på mig att det kommer bli mer nervöst närmare måndag men ändå inte eftersom jag har bytt skola så många gånger förut, haha !   Den veckan tror jag heller inte det kommer att bli någon toppen uppdatering eftersom jag inte orkar ta med mig laptopen och tror heller inte jag tar med mig kameran.



första augusti ♥

I fredags så jobbade jag typ hela dagen fram till kvällen. Sen på lördagen vart de att gå upp tidigt för att jag skulle kolla på gummibåtracet. Så Sara kom och brumma på sin moppe och hämta upp mig så skulle vi åka till någon bro, men när vi väl kom dit hade dom precis passerat förutom några få båtar. Så då fick vi åka till forsen och där kom dom en efter en i vattnet med både hela och trasiga båtar. Sen flöt de på och fler och fler kom och det vart några foton. Sen kände både jag och Sara att magen kurrade något enormt så vi drog fort till timmerö för att kolla när dom kom in i mål och sen åkte direkt till palace (pizzerian) och tog oss var sin pizza. Sen åkte vi hem till Rasmus för att hämta hennes väska med kläder och smink och gjorde iordning oss ytters lite hemma hos mig. Sen ner till palace igen för att snacka lite med folket där. Sen gjorde vi egentligen ingenting, åkte och hämtade Emmy och sen tillbaka till palace åter igen.. sen åkte vi fram och tillbaka, fram och tillbaka, runt och runt och runt.

Sen närmare kvällen så drog vi ner mot öltältet och det var rätt mycket folk och väldigt trevligt för de mesta förutom mot slutet, men det är en annan historia som inte behövs skrivas här !
Och nu idag vart det att gå upp vid 9 för att sjunga för mamma som fyller 36 år. 
Det var väll de jag hade att säga för tillfället.

Vi tänker på dig ♥


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>