tjugoåttonde juli ♥

Igår vart det väldigt mycket flöt mat men de var ju sista dagen som jag ska käka sånt nu på lovet så det är ju bra ! först vart det ner och käka kebabrulle med Hampus och senare mot kvällen till McDonalds med Hampus, Jim & Ella. Vi träffade även Mia som varken jag eller hampus hade gjort på väldigt länge, men ingenting hade förändrats och det är ju bra. Han vart även glad för presenten han fick.
Men nu ska jag gå och väcka honom för han skulle till tatueraren och kolla på skissen. För i morgon så smäller de för han för andra gången. Idag ska jag själv hjälpa mamma med att städa lite och senare skulle jag tro att det bär av till något bad.  Vill åka in till stan någon dag med och köpa lite kläder, men har hittat rätt mycket i nya H&m katalogen som jag vill beställa så vi får se hur jag gör.
Har även gett mig på ett försök angående mina naglar och aa inte lika långa är dom inte men de duger


tjugosjätte juli ♥

Inte hänt så mycket idag, har varit uppe hos Hanna & boris med familj och ätit mat. På menyn stod det fläskytterfilé, (potatis,palsternacka & morötter i ugnen) och hemma gjord bearnaise sås. Tack så mycket ! Nu ikväll har jag tänkt att måla tånaglarna men vi får se om jag orkar. Sen idag fick jag även hem hårfärg som jag får fixa och dona med själv. Mycket bättre än sånna här tuber man köper i affären (sägs det) 
så nu hoppas jag att det sista aom är orange i mitt hår försvinner.
Och i morgon fyller Hampus år och jag hoppas han får ett leende på läpparna utav de jag köpt till honom, om inte så får jag ta den smällen. <3


Godnatt hjärtat !

tjugofjärde juli ♥

Idag så har vaknade jag brevid Hampus. Gårdagen var jätte trevlig, Knight and day var riktigt bra och väldigt rolig också. Sen blev det att äta på Kina restaurang och det var hur gott som helst så dit ska vi gå någon mer gång. Men sen bestämde vi oss för att äta innan bion nästa gång, för man orkade knappt maten efter alla popcorn, godis och läsk.  När vi kom hem sen så hyrde vi åter en film som var lika dålig som första filmen. bride of chucky 2.

Sen idag så åkte jag till två utav mina kusin som fyllde år. Sen åkte vi förbi Konsum på vägen hem och köpte lite kort till kvällen. Nu har jag även läst klart Vecko Revyn tidningen så ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Skulle tro att det blir att glo på någon film.

Alice och ett utav Födelsebarnet


tjugotredje Juli ♥

Igår så tillbringade jag några timmar ute på Torpön med familjen och ett annat gäng. Det vart att bada lite bland klipporna och det var verkligen jätte göddigt, perfekt bad plats också. Efter det drog vi oss mot husvagnen och startade grillen och käkade sedan. Sen gick jag och lillebror till glassbaren för att köpa glass men även för att se hur det gick för Hanna eftersom hon jobbade där den dagen. Men hon var inte där så vi fick nöja oss med glassen.

Idag så ska jag först och främst hjälpa mamma med att dammsuga lite här i lägenheten och sen ska jag hoppa in i duschen. Efter det så knallar jag ner mot tåget för att åka till Linköping och kolla på Bio och äta ute med Hampus ♥   Hoppas på en riktigt bra kväll för jag har sett fram emot det. Sen efter det så åker vi hem till hampus och vi ska försöka få tag i hans pappa för vi funderar på att åka ut till deras stuga och hälsa på lite, för det var ju ändå ett tag sen man träffade dom. Men nu måste jag sätta lite fart,


Solnedgång på torpön


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>