längtan bär en människa halva vägen' ✿

För mig blir det inget valborgs firande eftersom att jag är helt slut i kroppen efter den här veckan men det är inte de att ja klagar utan jag njuter av att vara utslagen, fan så skönt!  Men jag kan ju berätta lite mer för er i detalj vad jag har gjort och så. Det började med då i Tisdags att vi åkte in till Linköping för att hämta tält och mat och sedan springa ner till tåget som tog oss till Jönköping. Väl där så hade vi teori hela dagen fram till 11 på kvällen och då vare bara krypa ner i sin sovsäck och blunda eftersom att dagen efter redan börja vid halv 6 för att hinna med bassäng dyk, simkunskaper , snorkling och ett till bassäng dyk och lite information om dräkterna. torsdagen såg ungefär lika dan ut förutom framåt kvällen då halva gänget drog oss lite väst om Jönköping för att dyka i vättern



  


Det var ju sjukt jävla kul och inte ett dugg kallt och aa jag bara längtar till den 3:e juni då jag kommer dyka igen för att göra klart mitt certifikat. Vi gick inte längre ner än 6,5 m den här gången eftersom att det var så pass sent på kvällen och vi inte gått igenom lektionen om nattdyk (som vi får i 2:an) Men nu när jag åker ner igen så får vi dyka ända ner till 18 meter eftersom att de är målet. Sen på fredagen så dök resten och vi andra satt i sole och käkade nötter och allt möjligt som blivit över och det ingen utav oss tänkte på var ju att solen tog som satan eftersom vi satt vi vattnet på ett öppet fält. Så sved gjorde det, framför allt i ansiktet. Men som tur är har det redan börjat dämpa. Det var väll de jag har att säga , men en sak till ;
JAG SAKNAR ALLA DYK-KAMRATER REDAN , NI ÄR FÖRJÄVLA UNDERBARA

 





ta ett steg & ett steg till ' ♥


fantasi är viktigare än kunskap' ✿


En verklig vän är en själ med två kroppar' ♥




i'm home, med en jävla dialekt !

Som sagt, jag är hemma efter en helt jävla awesome vecka nere i jönköping. Mitt dykar certifikat är klart på den teoretiska delen men ska ner den 3-4 Juni för att göra mitt sista ute dyk innan jag påbörjar fördjupningen inom dykning.
Berättar mer senare, ikväll ska jag mysa med min pojkvän & smörja in mitt sönder brända ansikte med massa after sun ♥


Jönköping -> Dykarcertifikat'

Imorgon smäller de för 7-8 st utav oss, vi drar ner till jönköping och träffar redigt trevliga människor för att ta lite lektioner inom dykning. Awesome!  Vi kommer att tälta på en camping i närheten utav dykställena, vilket leder till att vi kommer få stå för förkylningen som kommer att drabba en del av oss eftersom att i dagens tidining visar att jönköping kommer ha kanska kyligt ändå. Sen om vi ska vara i vatten hela dagarna, JAAAAA hallå mediciner :D
Men fan va kul vi kommer att ha, om vi ens kommer fram , för jag såg att vi ska göra ett byte i nässjö och jag hoppas att någon där är bättre på byten än mig.

efter regnet kommer solen'


hjälp, jag bor i åtvidaberg... vissa dagar iallafall.

Hampus har åkt till sin stuga neråt i landet & jag ska åka till min stuga uppåt i landet. haha
Imorgon väntas lite kvalitéts tid med familjen med lite mat och dricka. Sen hoppas vi på fint väder också så att man kan försöka ligga och pressa lite.
Spelar egentligen ingen roll eftersom att jag har pigmentkläckar på armarna,ansiktet, bröstet och ryggen så känns som bortkastad tid men skönt äre.
Ikväll när mörkret är framme vid stugan kanske blir det att kolla på drive angry, i am number four & red riding hood. Får hoppas att de är bra.

The united States of America'



video kill the radio star'

Fick hem mitt skal häromdagen och det har tagit ganska lång tid innan jag fick det eftersom att de skulle igenom den kinesiska tullen , haha och de säger väll ganska mycket om kvalitén på skalen ....
Men värt pengarna iallafall (inte ens 50:- ) och det är ju rätt fränt skal ändå tycker jag.

i en känsla av sommarväder'


Biosalongen och tålamodet de tär'

Rubriken säger rätt mycket. Har gått lite i stan idag med Hampus och de blev några köp fast dock inte de jag sökte (solglasögon & jacka). Sen gick vi till e-house och fikade lite för att sedan röra oss vidare mot bion. Men nu har vi köpt lite naturgodis och dricka för att sitta och ta de lugnt i biofotöljerna (vi har lyx stolar, de ni) Filmen vi ska se är scream 4, antingen blire en flopp eller en hit, omdömet får ni senare! *barnröst i reklamen* "ssshhh, Nu början filmen"

Det heter inte ska, utan vill'


Reflektera, ja det kan klassen nu'


Fredags
- åkte till Tranås med Sara, Nicolina & Alexandra och grilla och träffa massa nytt folk vid trollskön, helvete vad mina kläder luktade illa efter de, jävla grillrök.
Lördags - Moa kom så vi gjorde i ordning oss lite snabbt och sen mötte Marcus upp oss och då drog vi till granforsen och jag tyckte det var roligt men alla verkar inte hålla med mig. Men de jag tycker är synd är att Snigeln tyckte att festen inte var så lyckad eftersom saker och ting gick sönder (igen) och de vart bråk o.s.v. (väldigt respektlöst) men hur som helst så får man hoppas att pengarna han tjänade igår gör honom lite gladare.
Söndag - Moa har nyss åkt hem och Strömberg och Hampe är ute och går så jag tänkte duscha och börja städa lite och förmodligen slänga in några maskiner tvätt men just nu är diskmaskinen i full fart, Jävlar va vuxenpoäng jag fick än där.

hela livet vill jag ge dig'

hejhej IG , ja kan väll lugnt säga att jag förmodligen har lyckats få mitt första IG och de leder till att jag får IG i matematik B. Men nog om det, allting annat har varit bra idag och strax kommer Sara till mig och då blir de att hitta på något skoj. vet inte rikrigt vad än men hon nämnde någonting med grillning, jaha okej ba att man vet saker :D
Känns lite surt att jag inte träffar halva min klass nu på
2 veckor, mina små hjärtegull.

Om 2 månader har jag varit blond i ett år, intressant! haha ne men är fortfarande inte nöjd med min färg fast den här "blonda" ser mer naturligt ut än de jag hade i höstas iallafall och de syns inte att jag har 2 Cm utväxt och det innebär att de här är min naturliga antar jag?
Man attans i saxen varför skulle jag klippa av 35 cm hår ?! gudarna vet vad jag saknar mitt långa bruna hår, väx väx och väx då va fan, har haft kort ett bra tag nu ?
långt hår - ja tack

Vi längtar för mycket efter morgondagen för att ta vara på nuet'

ogillar teoridagarna i skolan så är glad att jag valde praktiskt till 2:an.
Har firat syster idag som fyllde 19 år i tisdags så vi blev bjudna på tacos och lite fika och sen drog jag hem lite tidigare än resten av familjen eftersom att jag verkligen behövde plugga inför Matematik B provet som vi har i morgon. Förhoppningsvist klarar jag mig upp till G men det börjar verkligen krisa i matte kursen nu. Måste ta tag i det, men eftersom att min älskling tycker att jag ska fokusera bättre på studierna så överaskade han mig med att köpt massa passionsfrukt och jag och gud avgudar honom för det! 
Sen kan jag erskänna 3 saker bara för att göra inlägget lite mer värt
- Jag kan inte le med stängd mun, ser ut som faan då
- Jag gillar värmeljus bara för att jag är mörkrädd, men har som ursäkt att de är "mysigt"
- Sen sjunger jag varje gång jag duschar oavsett om jag duschar hemma eller borta
(självklart sjunger jag tystare om jag duschar borta haha)

nu blir det lite anna skipper på 5:an

Ge mig en gitarr'


Underskattar eller överskattat'

Sitter i skolan och är redan sliten utav alla skoluppgiter (inte för att vi har mycket förutom matten) men är iallafall klar med nuvarande lektionen arbetsmiljö och säkerhets uppgiften som handlade om stress. Känns som att den här kursen är riktigt onödigt eftersom att de är saker man kunnat sen man var liten om man har en normal uppfostran.
ex;
ska man ha en nedsträpad arbetsplats? svar nej
Får man mobba sina arbetskamrater? svar nej
Hjälper det att planera bättre för att undvika stress? svar ja
Men snart är det lunch och får hoppas att BbQ bjuder på något extra gott, men ska inte ha för höga förväntningar

Glädjen skriker i ett sammanhang'

Vi fick ledigt idag bara för att vi ska kunna packa väskan på "skoltid". Borde inte klaga men jag hade verkligen behövt vara i skolan idag och få hjälp med matten eftersom vi har prov i Matte B nu på fredag vilket jag känner inte kommer vara höjd punkten inför helgen. Men snart ska jag ta och laga lite mat för att sedan plugga vidare men inte hela dagen eftersom att jag har tänt att gå ut och gå en stund också.

När drömmar slår in

Höj ribban på era mål på drömmar nu inför sommaren!
jag håller på att ta mig igenom dopen water diver manual boken på 300 sidor med instuderingsfrågor nu inför V.17 som jag fick hem igår. För då åker jag ner till jönköping en vecka och kommer dyka konstant med grupp och instruktör. Vi kommer att bo på en camping eftersom att vi öven kommer få en liten utbildning i matlagning o.s.v.
Allting betalar skolan eftersom att de ingår i utbildninger att få dykar certifikat.
Hela klassen valde ju inte dykning utan några valde fjäll/alpin så de ska uppåt i landet och vandra några dygn.
Men hur roligt kommer de inte vara i sommar när jag kan dyka på fri hand med utrustning både i Sverige och utomlands. Sikta högt

Jag går Äventyrsturism på realgymnasiet i Linköping om ni undrar.













Torsdag

Hockey i fulla drag nu på tv:en och hallonen har åkt fram i en skål och snart drar jag till badet för att fortsätta glo på tv:en när jag "softar" i ett bubbelbad! Sen blir det att göra den sista engelskan eftersom att jag har en massa glosor som måste tränas in sen ska jag även kolla igenom engelska uppsatsen efter lite stavfel eller något!

Imorgon så åker jag till far min i Mantorp eftersom vi åter igen ska ha kalas fast för joel coh Wilma den här gången. Sen på Söndag så drar jag till mjölby som jag tidigare nämnt och knäpper några kort med Elin Johansson, en älskar flicka det! Sen eftersoma tt jag kommer vara i mantorp betyder de att de förmodligen inte blir några intressanta inlägg utan kanske lite uppdateringar om vad ajg gör/gjort/ska göra
Väntar även på sommarjobb vilket jag faktiskt börjar tappa hoppet om att jag får...
Nu väntas sista perioden Mellan Färjestad - Skellefteå

ett inlägg utan innebörd

Nu är det onsdag och igår blev det att gå ut till skolan i linköpings kant och baka pizza, aa de är sant haha! riktigt nice var de men vädret var inte de bästa. 
Idag så gick skoldagen ganska snabbt och nu är jag hemma och har varit iväg och köpt hallon så att jag kan konsentrera mig när jag ska plugga (jo visst plugga var de ja)
Mycket mer händer la inte i mitt liv under den här dagen, kanske blir att kolla lite på off the mapp ikväll vid 22.


Tisdag morgon'

Saknar 9A lite men tänker inte så ofta på de efetrsom att jag har fått en så jävla grym klass och älskar linjen fast skolan är ju dock lite strulig....
Men om sisådär 1-2 timmar så drar klassen iväg och vi vet inte vart, spännande! Men tror att vi först ska göra klart våda vobbler och sen kanske testa dom? men de är bara de jag tror och de kanske är helt fel, vi skulle iallafall ha med matutrusningen och kläder efter väder och jumpadojor/kängor så förmodligen så komemr vi vara utomhus vilker vi får hoppas att vädret tilllåter. För här i Boxholm så ser vädret lite så där ut just nu men de kanske klarnar upp framåt lunch eller så blir det regn....
Ifrån klassens film (Björnbröder)
Så säger AT1A; säg det till alla vi är på väg!

lite snack och mycket verkstad?

Det blev ett riktigt träningspass igår, började med att jag och Hampus gick på lång promenad och sedan så körde jag även ett långt zumba pass vilket var riktigt härligt efteråt men har tröttat ut mina fötter rätt så mycket. ♥
Idag är det måndag och jag har hitills fått mycket gjort både i skolan och andra ärenden. Funderar på att stanna kvar i Linköping efter skolan för att leta vidare efter min vårjacka och kanske köpa något nytt miniral puder eftersom att de börjar ta slut. Sen blir det hem och träna lite och bara mysa resten av kvällen. 
Är lite sugen på att bowla eller gå på bio till helgen så får väll kolla runt lite men lördagen är räck full ändå eftersom att på lördag så ska jag ha kalas och sen på kvällen kanske de skulel bli tjejkväll men sen iallafall på söndagen så ska jag och elin till fotograferingen för att förhoppningsvist få några bra vänskaps bilder !
Men nu börjar lektionen och måste forsätta med ekologisk-turism projektet innan tiden är ute.

kärlek framför ögonen

Som alla redan förstått förhoppningsvist så har jag varit i Mantorp den här helgen och tillbringat tid med Pappa, Anna-Lena och min underbara lillasyster Wilma. Hennes humör har varit lite upp och ner men nu är hon i väg på simskolan och de får henne nog på bra humör. Jag har precis kommit hem till Boxholm och ska väll ta och packa upp väskan och sedan träna lite. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag men jag antar att det får bli en sån här tråkig söndag som det ofta leder till, haha !

kalas time ända upp till taket

 

 

 


Glada barn är allt man behöver en regnig dag'


The new bathroom

Vårt nya badrum i Mantorp är nu klart och jag själv tycker att resultatet blev rikrigt lyckat och jag bara älskar att vara där inne eftersoma tt allting är porslin/glas och vitt och fräscht. Badrummet är verkligen någonting man ska renovera nu till sommaren eftersom att man enligt statistik använder badrummet mer på sommaren än någon annan årstid.
Just nu i badrummet så kör vi på vitt och blått, men de verkar som att så småningom kommer det bytas ut mot vitt och plommonlila, rikrigt snyggt tycker jag

in your face'


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>