Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge ~ Ami Carmichael


Dessa dagar har varit riktigt bra och nu har jag laddat med energi för att jobba järnet nu i 2 veckor i streck ink. helger och 24 timmar om dygnet, jävlar vad pengarna kommer rulla in fint på kontot sen i Augusti' har inte jobbat nu i veckan onsdag-torsdag-fredag p.g.a inga arbetsuppgifter och så, så de blev att träffa Sam en hel del. Men nu idag så avslutade vi vår helg med lite flöt mat och packar väskan och drar vidare till Linköping.


Just nu är de dags att dra igen'

~ bilden tagen för ett år sen, älskar att hitta "gamla" bilder.

Fick få tidigt från jobbet idag & i morgon blir det inget & sen kör vi fredag iden och sen jävlar taggar vi helgen, längtar som bara satan. Känner att de kan bli riktigt roligt, trevligt och inte minst sagt underbart. Men nu idag så ska jag bara njuta av friheten och tillbringa tid i mantorp.


Antique rose 50'

Vet att jag inte bloggat så mycket på sistonde och jag har mina skäl eftersom jag faktiskt jobbar från tidigt morgon till början på kvällen så det blir varken mycket ork eller tid till att blogga. Men bor just nu i Emilias lägenhet i linköpin & de är riktigt nice. "byta bostad med en vän" stod de mo i tidningen om saker man kan göra under sommaren haha. Men igår så blev de lite sarg/öl- fotboll med Boxholm IF, roligt var de och på kvällen så åkte jag hem till Mantorp för att umgås lite med folk här. Inga mer ord om de, idag så ska jag väll städa & packa lite för att åka tillbaka till linköping & börjar jobba i morgon vid 6 så de är bara gå och lägga sig tidigt.

Är detta vad världen har att erbjuda

En klump med idioter. Kan inte förstå hur du kan betee dig på de här settet & framför allt inte hur du bara kan rycka på axlarna som om ingenting har hänt och inte förstå att har man gjort sitt kast får man även stå för konsekvenserna. Jag är så jävla besviken på dig Besviken & ledsen.

RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>