I will love you...

Lite seg efter gårdagen men det är bara ta tag i situationen och ta sig en dusch & sedan dra vidare ner mot sporthallen för att kolla en jäkla massa handboll hela dagen med Moa, david & Sebastian. Efter det ska jag dra mig mot Linköping för att se på bio med lullu lukas eftersom ingen mer i klassen vela följa med, men det är klart det blir lika roligt för det. Men om jag får säga det själv SUGER det att vi bara är 2 tjejer i klassen, men men...
Sen är jag jävligt förbannad över ingenting, men det finns heller ingenting jag kan göra åt situationen för jag har redan försökt och just nu skiter jag ärligt talat i det när man inte får någon som helst respons.


Don't lose who you are in the blur of the stars...

...Seeing is deceiving, dreaming is believing,

Nu har jag tagit höst lov & det ska bli riktigt skönt och jag längtar som bara den efter vecka 45 då jag börjar få ut på praktik. Men ikväll ska det tränas och även spelas match och efter det ska jag hem till moa och krypa ner i chillhörnan för att återsamla krafter som tagit ifrån mig. Men imorgon blir det att städa mitt rum ordentligen för att sen kunna hitta några kläder att ta på mig för att ta mig några glas på kvällen med fantastiska vänner och bara njuta av livet som är helt underbart! Sen i övriga veckan har jag inte några speciella planer men mycket vänner kommer det bli & jag har lovat mig själv att åka till Boxholom nån dag också, sen vad jag gör där vet man inte riktigt men det löser sig alltid på något sätt. Men nu ska kläder packas i och fotbollskorna och jag ska tagga inför en tuff kväll, men jäklar vad kul vi ska ha!


we found love'




I helgen så började bröllopet klockan 19.00 på kvällen och det var hur mycket mat som helst & dansen ska vi inte prata om vilken mängd det var i för mina fötter värker fortfarande. Men vi var iallafall hemma och redo att gå och lägga oss igen runt 09.00 tiden på morgonen dagen där på. Men detta är verkligen bland det roligaste jag varit med om, allting var så oershört mäktigt och annorlunda jämfört med den kulturen jag är uppfödd i.  Är så sjukt glad över att känna Osama och nu i framtiden även få bättre kontakt med Rita & jag önskar detta par verkligen all lycka i världen för det förtjänar de verkligen. De andra som var med på bröllopet vill jag också tacka för en underbart fantastisk kväll, ni förgyllde min helg!

livet är för kort för att leva andra klass'


 

Det är sjukt var det här veckan har varit upp & ner, stressig & lugnt, men det är galet vilka stjänor jag har omkring mig dagligen Det går inte en dag utan att jag skrattar så att det verkligen värker i magen och det är någonting som jag verkligen är glad för. Men igår så tillbringade jag dagen på Elmia med några personer som är helt kanuuners och mässan kanske inte var så jätte rolig men vi tog tag i situationen och gjorde de bästa av det. Men nu börjar helgen närma sig och i morgon blir det hårdpass på träningen och efter det ska jag möta upp Syster i stan för att leta efter lite presenter och även en klänning som jag ska ha på mig på bröllopet som äger rum på lördag i Norrköping.


Come around, feel the sound, Boy you make my heart bound ♥

 

Denna helg har varit så jävla lång men det har hänt en hel del också, det började med att vi hade komensationsledigt för våra övernattningar i skolan och då tog jag mig tid att dra mig mot familjen i Boxholm för att även träffa fastrarna som var nere på besök med deras söta småglin' och på kvällen så blev det att gå till syster för att träffa henne och Sebastian och dricka lite vin och slappa i deras nya soffa so var super skön. Efter det senare framåt kvällen så slog febern igång som den gjort till-&-från den här veckan men som gick över under nattens gång. Så på morgonen pallrade jag mig hem mot Mantorp igen för att spendera lite tid med Moa & det blev en sväng ner till Hallen för att kolla på junior killarna som hade match & det vann. Efter det så blev det en sväng hem och sedan vidare till Moa och där gjorde vi oss i ordning innan kvällens utgång med full fart!


Mycket hände under kvällens gång och jag träffade underbara personer och hade riktigt trevligt, men alla kvällar har ett slut och denna kväll för mig slutade med att jag blev singel & jag saknar dig redan hjärtat. Så vid 2 tiden så mötte jag upp David & Moa igen för att umgås lite men vi alla somnade ganska så snabbt. Morgonen därpå så drog vi oss tillbaka mot hallen för att den här gången se på tjejerna som dock förlorade med 1 mål i marginal. Sen drog jag och Moa oss mot Philip där vi satt och snacka & spela lite kort med han & Alle & det fick bli ett bra avslut på denna helg,

 

Nu sitter jag här och bör plugga som bara satan inför morgondagens mest ointressanta prov i denna skolgång men inte har jag tid med det eftersom att jag snart ska möta upp Moa för att dra oss mot ett fotbollsmöte för att se om det blir av något nytt Damlag i MFF (Mantorp FF), håller verkligen tummarna så att man har någonting att jobba sig upp med och framför allt att börja klättra i serien igen och i värsta fall får vi dra oss i Mjölby AI för att kämpa med de tjejerna!


Det du kallar galenskaper...


~

...ser jag som inspiration. Veckan har varit lite små stressig med alla inlämnings uppgifter och det är ganska skönt att vi har ledigt på fredag och att nästa vecka inte har så mycket teoretiskt och sen börjar även lovet närma sig. Men letar fortfarande för full efter APU platser och jag har fått en praktikplats som jag ska vara på några dagar i veckan i 5 veckor och det blir på Big Travel inne i stan. Sen vecka 8,9,10 hoppas jag på någon skidbacke upp mot dalarna.

Har även börjat räkna enr inför USA resan som närmar sig med as stora steg och jag börjar även bli lite nervös över vad som kommer hända här hemma medan jag är borta, för de är ändå över jullovet, julafton, skidveckorna, nyårsafton.. Men det possitiva med resan väger upp det.


Inge klagar vi för att...




... Men Veckan har varit fullt upp eftersom det är en hel del plugg nu & nästa vecka ser ungefär lika dan ut. Men om jag ska försöka sammanfatta helgen åtminstånde så började den med att jag och ett par underbara människor samlades hemma hos David för att gotta oss lite framför några filmer. Dagen efter började med sovmorgon och brunch på det men nybakat bröd som vi själva gjorde. Sen på kvällen så blev det att spendera lite tid med vännen Joline & idag blir det att träffa min alldeles egna Millan för att snacka lite skit över en kebabbit - det som man alltid kan locka Millan med..

Middag 1 oktober







RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>