Ny vecka som börjar med måndag

Idag blir de att redovisa för fritidsturism och sen åka hem för att plugga lite eftersom jag har väldigt mkt plugg den här veckan. Sen ska jag även iväg för att Wilma på dagis & sedan blir de att forsätta med renoveringen i badrummet. Därför slänger vi in en bild på nuläget


Usa ♥

Nu är biljetterna till USA bokade
Semestern kommer vara från 13 december - 4 Januari.
Vi kommer åka ifrån Göteborg & mellan landa i London och sedan vidare till San Francisco
Längtar som fan & de tjatet lär ni få höra !

Dop 29/1-2011

Här är lite bilder ifrån dopet. Dock inte så många eftersom att de finns 1000 tals bilder. ♥
Själv blev jag gudmor/fadder år Elliot !

tider då vi tjockar oss

Skolan. Ja skolan går framåt och jag håller mig frisk. Dock stannade jag hemma från skolan i fredags eftersom att jag mådde så förbannat illa. Trodde jag skulle bli magsjuk med de blev jag icke
så istället så sov jag länge och vaknade upp och kände mig bättre. Då gick jag och Hampus ner till stan för att köpa lite flöt eftersom vi är någon enormt tjocka i själen. 
Efter de så gjorde vi i ordning oss eftersom att vi bokat biobiljetter. Det blev att se "love and other drugs" som var riktigt jävla bra. Den filmen tycker jag alla ska se !


Ett kärt barn har många namn'



Mellanmål



När vi blickar ögonen bakåt'

Äntligen fredag. Fixar filmer för full för att förbereda inför kvällens maraton med god mat & film/filmer !
Fick dessutom släpa med mig den jätte stora väskan hem. igen.
Eftersom att vi nästa vecka på Måndag ska ut och vinterfiska & ska ha egen packning och även mat. Så för min del så blev det att köpa färdig köttfärssås på burk & när jag gjorde de kan man nästan känna blickarna ifrån mina föräldrar som är helt emot färdig mat. På grund av en jävla massa olika anledningar. Men nu var de mitt val & jag valde det eftersom jag aldrig får de annars, ganska logiskt ?

Mamma hittade även ett gammalt minnes kort och det fann bilder från förr förra sommaren. och jag hittade bland annat den här bilden när jag, Elin, Amanda, Sara(hennes hår längst ner), Ellinor & Rasmus gick ifrån Skänninge marken - McDonalds.
Goa och härliga tiden

En dag efter onsdag & en dag före fredag'

Idag när jag kom till skolan så var mitt & Emilias skå väldigt väldigt fullt så det började med att Jeppe fick göra mig sällskap när jag städa & sorterade i ordning på allting i skåpet. Lite saker fick jag allt ta hem & lite fick kjag lägga in i Jeppes skåp. Lektion efter lektion gick & till slut var skoldagen slut. Jag och Jeppe forsatte mot Clas Ohlsson för att köpa en tuff miniräknare. Usch det sved i plånboken när jag betalade den jävla mackapären...



När jag skulle med halv 5 tåget så är det givetvist något fel eller försening på tåget så kommer hem lite senare än vanligt. Men de betyder bara att jag kom hem precis till ett färdig dukat matbord som var serverat med fiskpinnar & mos. Det gjorde hela tåggrejen värd att uthärda !
Små syskonen gick & la sig medan jag & mamma drog oss till Mantorp för att stor handla inför helgen. Vi plockade dittan och dattan och jag hitta även mängder av skolsaker i någon tillfällig "10-kronors marknad"
Men nu börjar klockan bli mycket för mig som ska upp rätt skapligt i morgon och ska orka med 2 mattepass på en dag...
Godnatt'


Ibland så längtar jag till framtiden'

Tågen inställda vilket verkar ha stört många. Själv lyckades jag fixa skjuts ända till Linköping så vi han i tid in till Hangaren. Väl där så går klättringen utmärkt men de börjar bli lite tråkigt nu med bara topprepsklättring, men hoppas vi sätter igång med rött kort snart. Jag provade på lite grunder för de idag men fördjupa mig inte i det.
Lite filmtips som kom upp i huvudet ,
en del är bättre än andra
Charlie st cloud 2010
the town 2010
saw 3D
Pandorum 2010
Stay alive 2009
A walk to remember 2002
Prince of persia 2009
  • Charlie st cloud 2010
  • The town 2010
  • Saw 3D
  • Pandorum 2010
  • Stay alive 2009
  • A walk to remember 2002
  • Prince of persia 2009
  • A lot like love 2005
  • Awake 2007
  • No strings attached 2011
  • All boys love mandy lane 2006

'

Kanske borde gå ut en sväng eller sätta igång lite med scrapbookingen igen. Men först då måste jag ju ha bilderpå lilla e' och nästa sida ska jag faktiskt vara under rubriken "bad" så då måste jag få mamma att vilja bada honom ikväll.
I morgon ska jag tillbaka till klätter hallen som jag kanske redan har skrivit om. Det är först och främst för de som missat de förra lektionerna men också för oss som vill fördjupa oss för att kunna ta rött kort i klättring.
För övrigt så håller jag på och kollar lite hur jag ska ha råd med allt och ingenting. Så jag får helt enkelt leva fattigt några månader så att jag kan köpa allt de där. Lite kläder, träningskort (som aldrig blir av), inredning saker och små skit
Nu åker kameran fram, vad de blir för bilder märks !

det finns nått bra i allt'

Har inte fått träffa någon idag bara för att inte smitta vidare sjukdomen. Lite träligt fast de lönar sig i längden
Så dagen har gått åt att fixa ner Oth 7, städar rummet & samt rensat mina lådor. Tillslut gav mamma och jag upp med att sitta fast i lägenheten så vi knallade mot ica för att köpa hem lite gott till lördagskvällen
Nu sitter jag här och har lite allt möjligt gott framför mig och ska bara kolla på one tree hill hela kvällen lång
Såna här dagar är lite göddigt eftersom att man bara kan njuta av livet för att du egentligen inte har något val. Det är nog de ända "bra" med magsjuka. Så länge jag inte får de inför klätter dagen på måndag...

(Halva) tjocka släkten


Ja, kortet är taget med en kamera på ett fotografi (därför suddigt)
fotografiet är från våren 2009

Det här är alltså ena sidan utav min underbara släkt ♥
dock är inte farmor med eftersom att vi tog kortet för hennes skull. Rätt så logiskt
På bilden så är de tre familjer. Min längst till vänster, fasters till höger och farbrors i mitten, på ett ungefär.
Det är familjen i mitten som vi kommer åka till Idre med V.8 för den tredje familjen åker nämligen några veckor efter oss

Saker som aldrig slagit mig förut'

Jag måste bara få tacka Millan för en jätte trevlig kväll med mat, film & skratt !
Vi är ganska olika som personer och har inte samma syn på livet men ändå så kan vi bara sitta och prata om obetydliga/betydliga saker i flera timmar. Du är verkligen är värd vän ♥
Kvällen började med att jag mötte upp henne som sagt på Ica för att fixa ingredienser. Sen rörde vi oss hem mot henne och satte igång spisplattan i högsta hugg !      Vi såg igenom hela solsidan första boxen. Nu på onsdag så sätter den andra säsongen av de igen och de ska bli riktigt roligt att se hur den blir..
Sen tog vi en liten promenad i den kalla kylan för att röra lite på oss och för att vi behövde frisk luft efter att suttit i ett och samma rum i 5 timmar.


Nu ikväll så blir de att knäppa lite på tangenterna på den nya datorn. Samt ladda ner lite nödvändiga program. Jag har fått höra att datorerna vi fått inte är så kanon bra och att de var sega datorer eller något. Men än så länge funkar min dator bra. Den har ju trots allt bara varit använd i ett halvår utav mig & Albin (datadelaren)
Men förhoppningsvist så håller den för skolarbeten i 2,5 år till, om inte så får jag väll överklara hos rektorn eller mentorn om att köpa in nya datorer haha !


life in an other way

Det är äntligen Fredag & jag älskar det !
lektionerna har gått rätt snabbt och sista lektionen gick åt till att dela ut datorerna samt hinna ner till staiton för att ta jönköpings tåget. Om en liten stund så ska jag ner till "centrum" i boxholm för att hjälpa emilia att handla lite grönsaker och sånnsa saker till tacosen. Sen bär de vidare hem mot henne för att till laga detta på bästa sätt !
Vi får hoppas på att jag får lite bilder ifrån måltiden både för minnet och rolighets skull.

Kring USA resan som känns som att den bara kommer längre och längre fram & det får verkligen huvet att gå igång till ett spratt. Vad ska man se, göra, hitta, komma ihåg ?
vi komme råka i december och vara borta runt 3 veckor. Vet att de är tidigt att se fram emot men de är en utav de få saker jag har att se fram emot under året.
Jag vet att jag kommer ta med min kamera samt ett extra objektiv för att kunna nå saker på längre håll. Sen komme rjag förmodligen också ta med mammas extra batteri för jag tror att de komem rknäppas en hel del kort vilket betyder att jag måste fixa ett mycket störra minneskort till systemkameran.

men nu ska jag kila iväg !

jag är inte rätt för baciller'

Här hemma har vi fortfarande magsjuka från person till person i över en veckas tid nu. Jag är den enda kvar så därför åker jag hemifrån idag också, som alla andra dagar den här veckan. Blir att slänga i lite kläder i en väska och sedan ta första bästa buss mot Mjölby för att sova där tills i morgon.
    
När modden har försvunnit från marken så ska jag försöka gå ut och gå lite då och då bara för att mitt psyke ska känna att jag gjort någonting vettigt.
& inför dykningen så ser de ut som att jag kanske ska införskaffa mig en baddräckt, men jag hoppas på att kunna använda bikini.

Imorgon så får jag även hem skoldatorn, ÄNTLIGEN !
kommer bli grymt skönt med en någorlunda okej dator som är lite snabbare än den jag har nu. Men den kvalitén på datorn går ju alltid diskutera.
Mycket mer har jag nog inte att säga för tillfället !




Ingenting nytt under solen

Det här har varit en riktigt skön dag. Hade inte alls för mycket att göra i skolan utan endast en presentation som ska vara klar till måndag nästa vecka (och en del blev klara idag)
Vi har även gått igenom vårterminens betygskriterier vilken kändes som de var exakt lika dana som förra terminen. Utvecklingsamtalet igår gick helt kanon, ligger bra till i de flesta ämnena men de jobbiga var ju att jag ska nu innan nästa fredag göra mina val för 2an. Ärligt talat så har jag inte en susning om vad jag vill inrikta mig på eller vad jag vill bli.
Teoretiska (naturvetenskap) ? 
Aa de kanske är bra om jag ska plugga vidare
Praktiska (turism) ?
Roligare kurs & Färdig utbildad efter gymnasiet.
jag ser ju min framtid efter gymnasiet som att vara reseledare eller guide på något sett de första åren för att sedan ta mig själv i kragen och börja plugga vidare som antingen Polis eller Socionom. Så jag skulle ju helst bara vilja mixa ihop båda inrikningarna och göra de exakt efter mina förutsättningar. 

                                ♥

      


2011-01-09

JAG SKA FÖRSÖKA BLI BÄTTRE PÅ ATT UPPDATERA
I morgon sätter skolan igång så de blir att lägga sig tidigt idag eftersom att jag glömt att vända på dygnet så det får bli en snabb omväxling ikväll.
Men innan de ska jag nörda lite smallville som bara blir dåligare & dåligare men känner ändå att jag måste se klart alla säsonger.

Sofia har bytt klass till holaveds gymnasiet (samhäll) Så nu är vi en mindre i klassen.
Jag ska försöka bli bättre på att blogga, men eftersom att jag inte tar de så seriöst så känner jag på mig att de inte kommer gå särskillt bra.
Vecka 8 Drar jag iväg till idre med två toppen familjer.
Vecka 10 eller 11 Drar jag iväg till vemdalen med en toppen klass !


Eftersom jag inte uppdaterat sen i innan jul kan jag ju dra lite snabbt vad de blev för julklappar i korta drag
- Massa flytta hemifrån grejer
- Iphone 4
- Kläder
- Spa grejer
- Presentkort
- Pengar
- Parfym

Sen under lovet har jag varit med kompisar och så.
nyår var roligt,  tillbringades i Mantorp hos Calle/Kalle med en massa härliga typer
många man kände igen ifrån lågstadiet men också många nya ansikten.
har även varit på bio en hel del nu på jul lovet och en del filmer har varit bättre än andra.
Igår blev det att åka in till Linköping för att köpa lite kläder, här kommer två utav tröjorna. Gilla designen så köpta två lika dana haha


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>