sanningen existerar bara i lögner ♥

Dagen har varit helt suverän och helt jävla kass på samma gång.
Men jag har ju fantistiska vännerna som får en på bra humör även i som tråkigaste stunderna.
Du är en underbar person och jag önskar jag kunde göra allt för dig

Och sån snäll storasyster som jag är så fick min lillebror min enorma godispåse jag samlade åt mig på mässan
Och Agnes, Alice & wilma kommer få massa olika sagor + målarböcker som jag också fick.
Fotograferingen blev ju inte så mycket däremot eftersom att det var nog tungt att gå runt och bära på all skit vi hade tagit åt oss, men men det är bara gilla läget.
I morgon blir det en hel dag med en jävla massa lektioner
För övrigt ska nog jag och Emilia köpa varsin HIPHONE, äre vi som är grymma eller vad
Jag har skrivit de här citatet förut, men skriver det för just din skull

  Bryt reglerna!
Förlåt snabbt!
Älska sant,
skratta okontrollerat
och ångra aldrig något som fått dig att le! ♥






som bara kära kan' ♥

Är väldigt seg efter ett 2,5 h träning på gymmet med Sofia. Men det känns bra att jag klarade av det sisåhär i efter hand. Så nu blire bara att dra till Mjölby gym någon dag för att testa och se hur det är, sen får vi ju se vilket det blir jag forsätter på, förmodligen World Class. 

I morgon åker jag och klassen ner till Elmia och glor runt lite där, så jag ska snart ner till Ica för att köpa lite göttigöttans
Deffinitift ska jag ta med kameran i morgon och vi hoppas på att vi får några personer som fastnar på bilden.

Men nu ska jag först och främst kolla på lite true blood och enligt mig så är det inte så jätte bra som alla säger, men nu har jag kollat igenom första serien så det känns som ett måste att försätte. Vi får se hur länge jag står ut med det.

tro är inget ord, det är något man gör ' ♥

sjukt trött på låten , för den sätter sig och alla tjatar ut den och texten gör de inte bättre när alla går och ropar "jag tog en kula för dig....."  haha , fast änså länge är den bra men snart kommer jag hata låten.

Igår så blev lördagen en riktigt lyckad dag , de är så de ska va !
Jag och elin drog till Bion för att se filmen, och den sög så jävla hårt.  Det var bara en enda skådespelare med i hela filmen, som låg i en låda. Och ibland var bilden bara helt svart eftersom att han inte hade någon lampa i lådan. Hur dåligt gjort som helst.
Handlingen är bra men dom hade kunnat göra filmen på så många bättre sätt..

Sen får vi ju inte glömma att innan bion så glädje vi oss själva igenom att käka cheesburgare på McDonalds. Sen tog vi tåget till mjölby för att träffa lite folk och det var en liten "chill-fest" , väldigt kul och mycket dans blev det också och det tycker vi är skit bra. Sen blev det att ta 1-tåget hem och då åkte Elise,Alexandra och Memme hem till strålsnäs och Elin och jag drog hem till mig.

Idag så har jag varit riktigt duktig eftersom jag plockat upp ifrån mitt rum & dammsugit det, nu är det bara allting annat som ska dammtorkas också....     Och om en timme så kommer det äver 12 barn hit eftersom att Alice har barnkalas, kul ? nej det är inte kul.
Men ikväll ska jag iallafall se på film och äta fruksallad, får se om det blir en sväng till storasyster också



allt och ingenting på bara några dagar' ♥

Har varit hemma hos pappa i Mantorp nu några dagar och det har varit rätt gött faktiskt. När jag kom till pappa så var det ett paket ifrån farmor som låg och vänta på mig och det var  två st  jätte fina armband som hon hade köpt när hon var nere i spanien. Bild kommer förmodligen senare

Idag verkar de inte hända något för min del ikväll, är inte så pepp på någonting faktiskt.
Så funderar på att baka pizza med småsyskonen och glo på IDOL med dem.

Sen är det även dags för mig att köpa nya vantar och mössa för det är verkligen någonting som behövs nu i den här kylan. När man väl är framme i skolan kan man ju inte skriva med händerna för att de är så förbannat frusna.

Samma sak med skor, men jag har köpt ett par "vinterskor" men de känns lite tidigt att börja använda dem redan nu ?
Tankar och åsiket ? nae ingenting jag vill ha mer sagt nu om det..
Humöret ? jo vars de är fin fint


Snart är det också Höstlov och vad ska man göra då då ? Jag hoppas på att få träffa Josefin då, men de ser inte ut som att någon av oss kommer att ha pengar till de så vi får se hur det blir.



Mor & Emil,  ♥


När turen vänder ♥



Kvällen Kommer tillbringas med 3 fantastiska tjejer
och en grym kille, Inga mindre än Elli, sofia, Emilia & jimmy, ♥

Antingen så åker vi till kimstad eller så blir det lilla
Linköping. Efter det så åker jag och Millan hem till
mig i Mantorp och sover där och ser vad morgon dagen bjuder på.
Kvällens kläder får iallafall bli
kavaj, linne, legging & smycken !

Ikväll äre vår tur att att vara lyckliga rebecca'










Lyckan kommer till den som skrattar ♥

Har precis pluggat matte med Sofia i ett antal timmar för att förbereda morgondagens första matte prov, som kommer gå helt åt helvete. Och för er som inte vet om det så hatar jag primtal ! För övrigt står livet helt stilla. Det går varken framåt eller bakåt, visst de är ju bra på ett sett, men så jävla långtråkigt.

Fast jag har pratat med Jimmy angånde Träning och andra saker. Så nu ska han iallafall hjälpa mig att komma igång med träningen. Dock börjar de inte förän i slutet av Oktober så de är ingen brådska än.

Något mer jag funderat över är varför ska en del personer vara så jävla komplicerade så att man inte förstår sig på dom ? Antingen äre ju för att de är skitzofrena eller så är dom helt enkelt bara störda ? jag chansar på att du är skitzofren och störd...


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>