Happy Birthday ♥

Bild på födelsebarnet som fyllde 5 år i Tisdags. Hennes humör var på topp förutom under skidskoletiden så de tydligen varjätte kallt eftersom hon inte hade de varmaste vantarna på sig. Så efter SKidskolan så gick hennes mamma ner till Intersport shopen och köpta ett par rejäla hestra vantar till Wilmus. Sen blev ju humöret bra igen när tårtorna dukades fram på bordet i skidstugan... ♥

Väderprognos

Är hemma ifrån Idre nu och de är rätt skönt att ha kommit hem. Vädret där uppe har varit riktigt bra och temperaturerna har stigit och sjunkigt. Så de första jag gjorde var att packa upp, städa, sätta igång en maskin tvätt och möblera om rummet igen. Vuxenpoäng till mig som gjorde allt de där efter en tröttsam vecka i skidbacken. Sen på kvällen så slog jag på O.C tills Hampus kom & han hade jag verkligen saknat, och nu idag då så ska jag bara ligga i sängen och chilla för i morgon sätter skolan igång igen och då blir de att dra sig mot simhallen och börja dyka & sen på tisdag så drar jag och mor till simhallen för att simma lite.
Men nu väntas lasagne att lagas med färsta grönsaker !

Ett inlägg ifrån Idre fjäll

Idag har vi haft kanon väder fast runt -30 grader på morgonen när vi åkte i backarna. Vi valde att hänga på låset för att få slippa stå i kö till längsta sittliften men otur som vi hade så var den avstängs pga kyla... Efter alla åkturer idag så drog jag och några av stora tjocka släkten till simhallen och tog de lugnt tills man blev barn på nytt ! Igår så fyllde lillasyster år så vi ställde till med ett litet minikalas och jag tillbringa dagaäen i backen med Jeppe och samt på kvällen så gick jag hem till hans stuga som var full med riktigt sköna människor ! Imorgon så forsätter vi att ta vara på vädret och kör slut på krafterna, kommer tillbringa mkt tidni snowpark i morgon för att öva på lite hopp ! Gu' va roligt att höra i punktform vad jag har gjort

Svart-vita favoriter





Kollat lite på Iphonebutiken och hittat några snygga skins & skal som jag funderar på att beställa hem, framför allt de första skinet. Snart så drar jag vidare till Mantorp för att tillbringa lite tid hemma med familjen innan vi drar iväg i morgon efter frukost till Idre. Igår så hittade jag nya softshellvantar på inter sport men även ett McKinley underställ i färgerna svart & rosa. Sen så passade jag på att köpa en balavclada som jag kommer ha med mig upp till Idre fast att jag egentligen köpte den till Åre resan som jag åker på två veckor efter att jag kommit hem, alltså vecka 11.

Får se om jag kommer kunna uppdatera någonting under den här veckan, kanske blir några mobil inlägg


En heldag hos Frisör elever

I onsdags så var jag snäll och ställde upp som "model" på John Bauer gymnasiet i Linköping.
Det som var målet med klippningen var att få ner den fula ill blonda färgen till mer naturligt askblont och samt en mörkare slinga och givetvist klippa bort de slitna. Resultatet tyckte jag blev en riktig hit och jag är riktigt nöjd. Så nu som man alltid säger när man väl kommer hem att "nu ska jag börja vårda håret, på riktigt"

RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>