I'm Gonna be the one who makes you crazy'

Efter en vecka som gått relativt fort men samtidigt så långsamt så har vi intagit helgens planer. Dock inga speciella planer för mig idag denna fredag utan de blir att spendera den med familjen som inte händer allt för ofta framför TV;en med mycket olika godsaker på bordet framför mig. Medan i morgon är det dags för min del att bege mig tillsammans med min pojkvän Sam hem till min storasyster & hennes Sambo tillsammans med Lill josse, Andreas & min bonus bror Johan som anlänt i denna håla ända ifrån Luleå. Det blir 3 rätters med alkoholintag. Lite små nervös är jag med tanke på att de var ÅR sen jag träffade min bonus bror Johan & jag kan inte ens sätta mig in i Sams situation men de kommer säkert att gå galant.
Självklart hoppas jag att kunna ta bilder under kvällen om kameran & kroppen tillåter, isåfall bjuder jag på dom på söndag. Köpte dessutom ett nytt armband + några berlocker igår som jag verkligen tycker om. Min smak i smycken brukar annars vara väldigt mycket i läder & enkla ihop knutna enkla snören, men nu lör vi på silver ett tag!


I don't wanna wait another day..

..Cause there ain't nobody who loves you like I do
.
Invigde vår nya dansstudio
igår som fått en total "make-over". Resultatet blev bra men önskar dock att även ljudanläggningen skulle blivit klar den här veckan också med tanke på att då hade det blivit helt nytt med studion, koreografin, musiken, ljudet, o.s.v. Men nu jäklar kommer vi att köra järnet till 100% på alla pass. Efter dansen blev det att träffa Emilia på stan som nu längre inte går i min klass, och då blir det helt automatiskt att man inte träffas dag-in-&-dag-ut. Så de blev mycket snack och skratt





T I S D A G'




Tatueringsstudion med Moa som skulle göra sin första tatuering på ett riktigt tufft ställe, ganska stor & på bröstet. Ingen resultatbild har jag att lägga ut med tanke på att de är rött runt om och fortfarande inte läkt men de kommer nog fram över. Själva tatueringstiden blev bara 1h & 20 minuter och de var relativt snabbt med tanke på att han hade ränkat med 3h.

Vi vill gärna vara oss själva men också som alla andra. Lustigt nog lyckas vi bäst med det senare. ~ John Karlzén

Helgen som nyligen passerat har varit lång men samtidigt vädligt kort. Kunnit med en del utana tt jag behövt ha någon planering som jag annars använder mig av nästintill varje dag. Så avslutade söndagen med en promenad med Sam och sedan en myskväll med en del prat


Den som inte njuter av drycken, dricker förgäves'

Måste tacka Becca & det andra tjejerna för en fantastisk vinkväll igår med mycket snack och en riktigt underbar stämning. Detta kommer göras om inom kort & vi hoppas på en lika lyckad kväll den gången.


F R I D A Y'

Fick insperation här ifrån på att man kan lägga ut bilder på vad de är som förgyller din vardag.
Förklaring till dessa saker;

Jeansjackan, Tycker verkligen grymt mycket om jeans black av olika modeller
Solglasögongen, Ibland överskattad eftersom att i detta land är det inte alltid soligt, men annars är det en enkel accessoar.
Nagelack, Gör stor förändring på kroppens utstrålning. De är ofta de små detaljerna som gör det.
Linsskyddet symboliserar sjävklart kameran & den hänger oftast med på varje äventyr som framstår i mitt liv.
Hårinpackning är dagens räddare för en som har håret uppsatt till&från dagarna in-&ut
Klockan är verkligen min favorit just nu, simpel, smidig & fick den faktiskt ifrån Sam
Iphonen är väll pricken över i:et med tanke på att den har allt jag behöver i vardagen mer eller mindre och jag har med mig sen överallt.
Sen de dykarcertifikat jag är ägare till är någonting helt magiskt med tanke på att de är en helt ny värld man upptäcker under ytan.







Iphonebutiken

Min far har precis införskaffat sig en "Book Book" till sin Iphone, lite fränt om jag får säga det själv. Pappa skryter lite med att de tror han läser bibeln medan han egentligen sitter där med en svindyr iphone och spelar lite angry birds... De går ju diskutera den biten.
För att komma till denna produkt klickar ni här




Störst av allt är kärleken'

Bröllops bilder Ifrån Ann-Sofie & Claes Bröllopsmiddag som ägde rum i Båstad den 10/9-2011











Is solace anywhere more comforting than that in the arms of a sister' ♥

Idag så fyller min lillasyster Alice 7 år, så det blir att dra sig snart för att fira lillflickan'


Den rätta tiden att koppla av är när du inte har tid till det'


14/9 - 2010/2011

Igår så var det ett år sen mitt älskade gudbarn/lillebror föddes & då flödade tankarna om vart fasen året tog vägen? Visserligen har jag sett mycket, men ett åt låter kanske längre än vad de är. Men han blir gulligare och gulligare för varje dag som går & en del av hans tänder har nu kikat fram & inväntar de andra. Bena står stadigt & är snart redo att ta de första stegen och sedan är han över allt. Han börjar förstå vad vi säger och kan därefter lämna egna åsikter igenom att "nicka/grimasera" 



Sådan dotter efter sådan mor' ✿


and I gonna be by her side'


Fotograf; jag
På bild; Emil & Linda
ISO 100 Al Servo1/600-125 5,6 Ig


Delad glädje är dubbel glädje'

Ann-Sofie & Claes Bröllop
Hov - Västkusten






Oftast finns de framför ögonen' ✿

Glöm inte bort att jag har en bildportfolio, klicka här för att komma till den.

Blev att shoppa igår med syster och mor min. Shoppingturen blev över 5 timmar och de är verkligen någonting vi tyckte om. För min del blev det en klänning till bröllopet som är om bara några dagar, även en blå kavaj som jag för tillfället känner en liten kärlek till, en blus, öfhängen, skor och lite annat smått och plock. Men idag så körde vi på hård träning på gymmet med Lulu i klassen, de gick bra och längtar till träningsvärken i mage & rygg i morgon! I morgon går vi på yttligare ett träningspass sen väntar förmodligen en fin kväll



RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>