Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar' ✿


Kolla schemat !

har här ni liten snutt på vad dagarna kommer att innebära

måndag - Paddla kajak med klassen i kanon väder och sen fotografering-fotbollsträning
Tisdag - In till norrköping för att få tiderna för sommarjobbet på Stadium & sen shoppa loss med mor, & syster
Onsdag - få reda på betyg i väldigt många kurser & sen fotbollsträning
Torsdag - Kristihimmelsfärdsdag och så blir det att träffa strålsnäs bor & göteborskan Fanny !
Fredag - Drar ner till jönköping för att avsluta mitt certrifikat
Lördag - Ingenting planerat
Söndag - Ferre med fint folk!
Måndag - lediga så blir att bara ta det lungt
Tisdag - 1337Frilufsdagen med enhjuling,bågskytte m.m Sen Världens största vattenkrig i linköping
Onsdag - Sista skoldag om de ens räknas?
Torsdag - Skolavslutning med jordgubbstårta och farväl med klassen
Fredag - Syster tar studenten

En mors kärlek är en kärlek man aldrig glömmer' ♥


Syskon är guld värt' ♥

Tror ni lillasyster blev glad både när jag överraska henne + när jag hade en liten present med mig?

Gör någonting för världen'

Unikt armband med en silverfärgad berlock med Oriflame Foundation-loggan på. 
Köp armbandet och bidra till att ge barnen i barnbyn i Brovary en chans till en ljusare framtid.
Material: PU, zinklegering, mässing, riktigt fint armband om jag får säga det själv, har själv köpt ett & fick hem det igår och är sjukt nöjd över det. Betalade 29 kr för det & 10 kr går direkt till SOS Barnbyar. Du kan givetvist ge stöd till dem på andra sett också men här får ju du en liten mer vinst som man kan ta på & inte bara en bra den härliga nöjda känsla av att gjort någonting. Det är ju en prefekt sak att ge till sig sjäv, eller till någon vän. Jag känner som så att jag skulle vilja köpa ett sånt till alla jag känner eftersom att man kan göra det till mer personliga armband också, för du kan klippsa dit fler berlocker på det och även anpassa storleken efter din egen handled. Om ni är sugna på att veta mer om det eller helt enkelt klicka hem ett så kan ni klicka på [direktlänk]


Det som gör livet så värdefullt är att det aldrig kommer tillbaka' ♥

Skönt de är att komma hem helt slut i kroppen efter en kämpande fotbollsträning, mycket att förbättre men känner att suget till att spela match blir större och större men vi satsar på att vara i toppskick till nästa år för min del, känner att jag inte riktigt "förtjänar" att få spela än och definitivt inte redo med detta lag, dock tycker jag att laget är riktigt trevliga och de välkomnar en väldigt bra och får en att känna sig som en i laget, så nu är de väll upp till mig att börja snacka mer och visa att jag har intresse av att spela & verkligen visa det fullt ut.Men nu ikväll hade jag tänkt att plugga lite inför nationella i Matte b som är på fredag och sen krypa ner i sängen brevid hjärtat om han inte kommer hem allt för sent för han och robert drog upp till Stockholm efter skolan för att kolla på ny bil. kul för dem och mer plats åt mig i sängen, kommer sova som en utmattad kung!
Imorgon så kommer jag att åka ut till mantorp för att överaska min lillasyster wilma med ett paket fullt med hello kitty tuggumin och andra roligheter och då stannar jag där över natten och åker till skolan dagen därpå där ifrån.

Sen någonting som jag störde mig i morse när jag åkte tåg var hur två äldre damer i 50-60 års åldern skämtade om den 16-åriga tjej som hittades i svartån för någon vecka sen och man har inte hittat exakt orsak än men de här två "tanterna" satt och skämta om att hon kunde lika gärna skjutit skallen av sig själv om hon nu ändå ville dö, eller gå ut i skogen och ta med ett gammalt rep eller sett till att ta en överdos. Tyckte verkligen det var riktigt respektlöst eftersom att de verkligen pekade ut den här flickan som dessutom var från den staden som de klev på tåget ifrån och hånskrattade nästan, det vore ju ännu mer hemskt ifall att det var någon nära den här 16-åriga flickan hörde allt vad de sa och hörde hur de tog de som ett skämt och gjorde narr utav henne. Riktigt dålig stil om jag får säga det själv, eftersom att de är trots allt en död tjej som inte kan försvara sig & sen att de skrattar på hennes bekostnad...

Bär inte på gårdagens bördor,för de hör gårdagen till' ♥



Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken' ✿

Jag Jesper & Oliver tröttnade på att fiska i en död sjö så vi gick till hagen som vi egentligen redan befann oss i. Men där fick Jesper uppfylla din dröm, klappa en vit häst. Kan inte påstå att han blev besviken för han sken upp som en sol men sen när hästen ryckte till så blev han livrädd och skutta över stängslet och ropa till oss att vi skulle springa för livet. Lite roligt tyckte vi eftersoma tt hästen bara flytta sig några cm och hade bara bliviti rädd när Jesper hade tagit hans hand och klappat lite hårt.


Att åldras är ingenting för veklingar' ♥

Jag älskar min klass ♥
Idag så var vi yttligare trötta på att sitta i skolbänken så lärarna planerade in att idag skulle vi åka och klippklättra och fiska lite, soft dag & sen får vi även ledigt imorgon. Så jag kan ju inte direkt påstå att vi har ansträngande dagar, iallafall inte psykiskt men där emot fysiskt. Men dock blev inte klippklättringen högre än ca 30 meter p.g.a. att lederna inte var ditt borrade helt än, men vi ser fram emot i sommar då man kanske drar dit nån gång. Men nu ska jag ladda inför kvällen träningspass.





tandläkarskräck & smärta?

Kan inte riktigt påstå att de har varit en kanon helg med tanke på att jag inte kunnat äta någonting p.g.a. alla mediciner jag tar, det är knappt att jag kan öppna munnen. Så i natt fick vi ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om jag kunde ta något smärtstillande och det gick endast med panodil bara för att jag redan åt så starka doseringar. Men idag så kommer de får ringa till folktandvården och säga som det är nu att det här kan inte fortsätta, för jag har gått ner mer än 2 kg på bara några dagar och det är för att jag inte kunna äta. Troligtvist kommer jag få en ny akuttid och då kan jag inte följa med klassen idag och ha bergsklättring vilket är någonting som jag ser fram emot så det gör mig heller inte på bra humör, jäkla skit helg.
.
Vilken tur då att det är en ny vecka & att jag tänker försöka åka och klättra trots att de kommer suga musten ur mig och så vidare. Sen ikväll har jag yttligare mer träning för då ska jag ner till svartåvallen och träna fotboll och de får vi hoppas att de går bra, ska inte göra för stor sak utav de. Men först och främst är de bra om jag lyckas pilla i mig lite frukost och just nu har jag lite mindre än en timma på mig innan jag måste gå till station.

Ingenting är omöjligt, för den som inte behöver göra det själv' ♥



Kunskap hjälper inte om den inte styrs av sunt förnuft' ✿



Att växa och mogna kräver närhet till människor som både kan bekräfta och bjuda motstånd' ✿


I kärlekens krig segrar den, som ger sig' ✿

 


moder jord' ♥


Morgonpigg med stora planer!

Uppe med tuppen eftersom att jag ska vidare mot mantorp och göra lyckan stor för två små barn, inga mindre än mina kusinen Linus & Linnéa  Ska nämligen vara barnvakt åt dem så jag har planerat att åka till simhallen i Mjölby med dem eftersom de tydligen aldrig varit där, så hoppas att tålamodet och deras attityder tillåter det. Efter det drar vi ner mot Mjölby centrum för att käka lite och sedan hemåt igen och då ska de ju få åka tåg som jag skulle tro att de heller inte är så vana vid, men så får de bli eftersom att jag inte har åldern inne för körkort, riktigt surt men får göra det bästa utav det. Sen hänger resten utav dagens planering på vädret men jag hur som helst tror jag att det här kommer bli en riktigt rolig och äventyrlig dag!

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart' ✿

{1 2}
Musik är någonting som betyder väldigt mycket, för har man en dålig dag så kan en låt som har en viss betydelse förändra hela humöret ink. resterande tid av dagen. Men sen finns de så mycket mer musik gör eftersom att de kan hjälpa en att lösa sina problem, se saker och ting från andra vinklar, koncentrera sig bättre på saker och ting och framför allt så har man ju någonting att tralla om i duschen. För jag tror både du och jag vet att jag inte är den enda här på jorden som sjunger i duschen?
Sen är ju då frågan, är jag musik människa eller text människa? jag skulle vilja påstå att jag är både och eftersom att jag lyssnar väldigt noga på texten för att veta dess innebörd och sen lyssnar jag ifall att musiken är passande för lyssnar man bara på musiken så kan man få helt fel innebörd, ex. takida - Curly Sue som alla har hört, lyssnas man bara på musiken där så låter det som en väldigt tragisk låt men det är den absolut inte eftersom han sjunger hur mycket en person betyder och hur mycket han avgudar den här personen o.s.v.
Vissa artister har bra texter man absolut inte matchande musik till den och andra tvärt om, men några som jag skulle kunna ta ut direkt bara så där på en hand som jag tycker är duktiga på båda är;
  • Takida
  • USA Bruno Mars (Peter Gene Hernandez)
  • Veronica Maggio
  • USA Goo Goo dolls 
  • James blunt

Är det nya systemet rättvist?

I höstas så var vi en klass på 18 elever i äventyrsturism-linjen och idag är vi knappt 13 styckna. De flesta bytte för att de kände att dyka, klättra, vandra, åka slalom/snowboard, forsränning, kajak inte var deras grej och sen var det några som tyckte att det var för slapp linje. Själv är jag riktigt nöjd med mitt val och känner att det är helt rätt gymnasielinje för mig. Det jag kan känna är att det är riktigt synd är det nya betygsystemet att dem som börjar i höst inte får högskolebehörighet om det inte går någon linje som ex, samhäll eller naturvetenskap. För hade man fått de i höst så hade vår linje fått en ny årskurs 1, men eftersom många utav blivande 1:orna är så besvikna över systemet och rädda för att inte få rätt behörigheter går de självklart den säkra vägen och väljer samhäll o.s.v. istället för praktiska linjer, smart val - men synd. För man får göra så himmla mycket på Äventyrsturism och då får sånna fantastiska möjligheter och har en färdigutbildning redan eftergymnasiet.

Det händer grejer i varje ögonblick'

Jag har verkligen fått mycket gjort den här dagen och då syftar jag på mina egna prioriteringar och inte skolans. Men vi slutade rätt skapligt eftersom att vi bara var iväg och fiskade idag med klassen så sen när jag kom hem runt 13.oo tiden så blev de ju tandläkar grejen och allt de där och efter det så åkte Jag, lillebror & Micke in till Mjölby för att göra syntesten för körkortslämpet som jag nu hoppas få inom de närmsta veckorna. Syntestet tog ungefär 2 minuter att göra och det visade sig att jag hade syn som en hök vilket jag tyckte var lite konstigt med tanke på att jag har glasögon, men mina synfel har iju för sig ändrats ganska grovt från muskelfel till enkelt närsynt och nu helt plötsigt så ser jag as bra! Men nog tjatat om min syn, efter det så gick jag och mötte upp grabbarna inne på intersport och väl där inne så plockade de på mig nya fotbollsstrumpor, träningskläder, bestick (till vandringar) och även ett par benskydd, men inte nog med de jag fick de helt gratis också, behövde inte betala ett dugg & det var riktigt gött att bara kunna bära på en kasse full med träningsaker och fortfarande ha pengar kvar i plånboken.
.
Nu har jag varit hemma ett tag och pluggat inför morgondagens prov som jag tror kan bli ganska svårt och ännu svårare nu när jag inte kan läsa igenom de en sista gång bara för att min skoldator har hängt upp sig något enorm det går inte ens stänga av den inte ens om du ta rut batterier, tycker verkligen inte om datorn just nu och jag är deffinitivt inte på lika bra humör som för 2 timmar sen. Men det ska det självklart bli ändring på eftersom att jag nu ska ringa och beställa hem en familjepizza till hela familjen för att bli lite tjocka.

När skräcken tar vid själen'

Jag har själv aldrig haft några hål i mina tänder och hoppas att jag slipper det resten av livet eftersom det låter hemskt att borra i tänderna och allt vad man kan behöva göra. Men nu har jag råkat ut för någonting som är väldigt stort för mig och mina tänder, jag har nämligen en visdomstand påväg så har inte kunnat äta mig mätt på 3-4 dagar nu eftersom jag kände de som en stor blåsa längst bak vid tändernas slut där nere. Visst var det en blåsa men som tur var så tvingade mamma mig att ringa till folktandvården idag efetr skolan och be om en akut-tid och när jag väl är där så tar det ju som vanligt lång lång väntetid innan man ens får komma in och berätta om sina "käk-problem" och allt vad det kan vara. Men hon tar fram den lilla spegeln och kollar ifall att hon kunde se någonting men inte kunde hon det eftersom att jag knappt kunde gapa ordentligt utan att behöva stå ut med en ogenomlidlig smärta som strålade ifrån käken och ut i hela huvudet.
.
Tiden gick och hon såg ingen visdomstand och kände ingen heller så då kom en annan tandläkare in och kolla men inte såg hon heller någonting men på bilderna så syntes det att den var där! Det syntes tydligt att den var där, men när de kollade med blotta ögat så synter det inte ett dugg så då visade det sig att den inte kommit tillräckligt högt upp för att kunna se den eftersom att jag absolut inte har någon plats för fler tänder. Så jag fick en ny tid hos en tandspecialist för att rönka hela käken och det lät riktigt skrämmande när hon berättade vad de skulle göra, de beskrev det ungefär så här "vi skickar dig till en tandspecialist för att kunna rönka hela käken så att vi ser hur vi ska skära i tandköttet för att sedan kunna plocka bort visdomstanden och slippa all smärta och hunger". Ja som ni hör så låter det ju inte något vidare bekvämt och det komemr det förmodligen inte bli heller, men det är bara pallra sig tid torsdag morgon klockan halv 8 och göra det som måste göras, och en sak ska alla veta att jag har aldrig haft någon tandläkarskräck förut men nu börjar det att komma...
.
Men hur som helst så skulle jag äta antingen 2 panodil + 1 ipren eller 2 alvedon + 1 ipren, sen ska jag även äta antibiotika 1xtablett 3ggr om dagen i 10 dagar och det får absolut inte blandas med mat så måste äta den 2 timmar innan jag ska äta eller 1 timme efter jag har ätit. Sen skulle jag även försöka att bara äta mjuk mat som innabär (bröd,banan, gröt, potatis, soppor o.s.v.) Det är ett riktigt under att jag kommer ihåg allt vad de sa när jag var som mest uppskrämd sittandes där i tandläkar stolen.

träna dig till lyckans mål' ♥

Hej vet att jag inte har varit så jätte bra på att uppdatera så mycket de här 2 dagarna, men har två BIG NEWS att berätta, det första är att Min syster & henens sambo är nu förlovade ♥  
Sen den andra nyheten är att jag har plockat upp fotbollskorna igen och börjat med fotbollen, eller på onsdag iallafall för idag var jag nere och kolla laget och deras träning. Ska verkligen bli roligt att börja träna igen och framför allt träna fotboll, så nu blir det att börja spela i Boxholm IF och se hur det går, mina mål med denna träning för den här sommaren är att komma så nära de spel som jag hade innan jag slutade så vi får se hur långt jag kommer & självklart kommer jag försöka att inte tråka ut er med "idag har jag varit i skolan" och sånna inlägg utan lite mer träning & hälsa. Som ni kanske har sett så har det kommit till en ny kategori bland de alla om inte så kommer ni få se mer utav den senare. Men nu så ska jag sätta mig framför soffan med mor och lillebror och mysa framför tv:en och bara ta det lungt

En syster är en person som sträcker sig efter din hand och rör ditt hjärta' ♥

Lite bilder på min duktiga lillasyster och hennes glädje som hon med stolthet gärna delar med sig. Hon var riktigt duktig och man verkligen ser att fotboll är någonting som gör henne glad. Ni har inga rättigheter att kopiera dessa bilder utan tillåtelse, och ni som vill ha dom får skicka ett mail.♥
Självklart gäller detta för ALLA bilder





Tillsammans i vått och tort'✿



Inlägg från mobilen '

Tjejerna har vunnit alla matcher hitills och med marginalen 0-2 (hjulsbro-Boxholm)& 0-1 (Kenty-Boxholm) nu laddar de med frukt & korv inför nästa och sista matchen som är mot Mantorp. Hoppas självklart på seger och det är så sjukt kul att se små barn spela eftersom de varken har någon boll kontroll eller tar det på blodigt allvar utan de springer som i en klump efter Bollen och har knappt någon koll på vart de ska någonstans och har riktigt tur om de ens passar till sina egna spelare. Men eftersom tjejerna har kämpat bra hela dagen så tar vi en sväng förbi McDonalds och sedan drar min familj mot sommarstugan och själv tar jag tåget hem för att bli uppmöten av Hampus. Men nu börjar matchen alldeles strax Ha det bra så länge
.
.
Uppdatering : sista matchen blev oavgjord med marginalen 2-2, riktigt bra kämpat utan boxholmshus flicklag!

Det finns inget ont som inte har något gott med sig' ✿

Istället för att bara ha en dörr in till huset kan man alltid göra den lite mer personlig genom att antingen sätta dit lite ljuslyckor, blommor eller kanske någon utomhus tomte eller någonting i den stilen. Vi valde att köpa ett par ganska små gulliga sko som ser väldigt hemmatrevliga och gulliga ut om jag får säga det själv. vet inte riktigt vart vi har köpt dom men de kan jag självklart ta reda på ifall att de är någon som undrar. vi har ganska många olika utomhus dekorationer på vår tomt så jag kanske kan skapa en ny kategori som heter dekorationer & inredning för det tycker jag skulle vara jätte kul, vad tycker ni?

Sen vill jag tacka er för era mail, jätte kul att ni ställer frågor och jag hoppas att jag har besvarat dom på bästa möjliga sätt. Har ni inte fått något svar kan det varit som så att jag inte fått de eftersom att hotmailhar haft en del problem men sina mail. Men skicka gärna fler mail med frågor som kan beröra allt mellan himmel & jord, hittar ni inte mailaddressen på bloggen så har ni den här [[email protected]]

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg' ✿

vaknade rätt tidigt idag eftersom att jag somnade ifrån alla ifrån till och med agnes som jag var barnvakt åt, pinsamt.
Men hon kom in och väckte mig och sa "becca du har sovit jätte länge nu" (vilket var ungefär 1,5 h). har aldrig hänt förut men jag tror det beror på klorvattnet och inte tillräckligt med näring i kroppen. Men idag är både hon och jag pigga vid frukost bordet, vi tänkte koka lite ägg och sätta oss framför tv:en och bara ta det lugnt innan vi ska vidare emot hennes fotbollscup. Efter den så tror jag att jag ska hitta på någonting med min pojkvän för det var ett tag sen bara vi umgicks, så det blir lite kvalitetstid att ta igen. Men nu väntar lillasyster ♥

Bästa människan är den som gläder sig när det går bra för andra' ✿


att resa är att leva' ✿

Godmorgon alla kära och glada där ute, idag kan jag inte påstå att det är så underbart väder ☂ som jag hade hoppats men inte gör ju de för jag kommer att vara inomhus hela dagen ändå. I morgon är sista sagen innan helg riktigt skönt, men dock blir det en lång skoldag eftersom att jag har lektion om dykning i simhallen mellan 15-18. Men jag klagar inte eftersom att det är så grymt kul att andas under vatten och se allting från ett annat perspektiv. Men efter de så kommer jag att vara helt utmattad och då drar jag mig hemåt och samtidigt hämtar upp lillasyster ifrån ett disco, ja ni tänkt när vi var på disco.. va lätt livet var ♪♫

Sen läste jag även ett litet tips om att du kan ladda ner mängder av olika symboler på google. Om ni får lust för att leta efter sånna så söker ni på "symbols + keyboard" och du kanske till och med kan utveckla sökningen själv, men här har ni en direkt länk till sökningen [Klicka Här]


man vandrar livets väg' ✿

Igår så skrev jag ingenting eftersom att jag var helt utmattad i kroppen utav solen och senn vandringen längst göta kanal. Vandringen var å 2,2 mil och jag vandrade 4-5 km innan jag fick skoskav och då fick min lärare pyssla om min fot, lite fotmassage på köpet ju. Sen i mil helt barfota på grus sen gav jag upp för mina fötter hade lidit nog.  Så nu har ni fått höra lite om min vandring coh "skador"- som jag själv orsakade, men jag hade inte ett dugg tråkigt under dagen utan jag tröstade mig själv genom att bada med ngåra i klassen när de kommit i mål, fy fasiken va kallt de var.
Sen när jag kom hem så blev det att byta säng så jag nu har 140 (den jag hade förrut ett tag) och sen bytte jag dörr också (igen). Men däremot så städade jag inte eftersom at när jag bäddade sängen så slockna jag strax där efter, klockan var inte ens 20.00.... men det betyder ju egentligen bara att jag är riktigt utvilad nu inför Engelska nationellt prov nu på morgonen 8.30, så nu för att jag ska hinna till linköping så ska jag dra mig ner mot tåget, & alla ni som också har provet, lycka till!

lyckan uppstår inte förrän man behöver den' ✿


Pengarna ryker & glädjen högs' ✿

Ny bil är inköpt, och finns inte så mycket att säga eftersom jag itne vet så mycket om bilar, men sjukt skönt att åka i.

Det var på sommaren jag såg dig' ✿

Godmorgon alla gladar och icke glada. Nu har jag äntligen vaknat till liv och jag har sovit nästa 2 timmar längre än vad jag brukar eftersom att jag är en morgonmänniska som vaknar runt 9, senast!  Jag har slagit till stort angående frukosten, jag har kokat ägg, skärt banan till vanilj yoghurten och blandat apelsin juice. Min dag kommer gå ganska snabbt känner jag eftersom att vädret är galant så därför tänkte jag sticka till mantorp någon timma tidigare.
Dessutom som kan vara lite roligt att veta så har jag fått sommarjobb på två olika ställen men jag berättar lite mer om det i början på Juni när jag vet hur mycket jag ska jobba & vad för arbetsuppgifter och sånna saker, men nu vet ni att jag fått svar iallafal från alla de platser jag sökte, helt kanon ju!

Frihet ett litet ord som betyder mycket' ✿

En mysig helg är perfekt tycker jag. Nu ikväll så blir det att laga lite mat med älskling, vi hade inte tänkt att stå framför spisen alldeles för länge utan det blir att stacka lite hamburgare m. bröd och sen hackar lite grönsaker som extra tillbehör. Sedan mysa framför tv:en och kanske gå ut en sväng, vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon bitti så åker jag ut till mantorp för att umgås lite med älskade pappa, Lena & Wilma & självklart slinker kameran ner i väskan. Jag hoppas på fint väder så att jag kan vara ute mycket och spendera mycket tid med Wilma & orkar vi så kanske vi till-och-med tar upp studsmattan.
Men nu börjar våra magar kurra så de är bäst att vi sätter igång med stekandet!

fotografier sparar våra minnen' ♥

Alla bilder är lånade ifrån google. (sökt på ljusläckor.)
Jag ber er alla att kolla runt med de ni känner och gärna lite annat folk också ifall att de är
någon som har en kamera till salu som har ljusläckor. Är verkligen tacksam om ni hittar någon som har ett bra pris på en sån kamera. Självklart har ni redan gjort mycket som ens hjälper till att leta. Sprid detta till så många som möjligt, är bara tacksam för svar ♥

Tro på det bästa hos människan, tills den bevisat motsatsen' ✿



Life's more amusing than we thought' ✿


kroppen är en bok som själen skriver i' ✿

Fläta i luggen, lite nya kläder på mig som inkluderar den ny-inköpta jeans jackan och väskan hängandes över axeln. Ja det är ungefär så jag har gått klädd idag & jag gillar den här looken av nya kläder för man känner sig gladare på något underligt sett. Sen jag då som inte är outfit människan som inte har så stort intresse av att köpa kläder som "normala" tjejer i min ålder har så vill jag nog påstå att det blir ännu roligare. För vem tycker inte om att känna sig lite mer alldagligt snyggare klädd, jag kan då inte komma på någon iallafall.
Jag är dessutom glad för min mammas skull som har blivit bjuden på en fotografering för hennes och 3 vänner till en fotograferings studio i Sthlm, och alla kostnader står hennes vän för. Herregud vilken underbar vän hon har som bjuder henne på fotograferingen för 4 personen. Den här upplevelsen förtjänar verkligen min mor , hon har haft se stressigt senaste tiden med lite allt möjligt som med alla små barn runt om kring sig och hon finns där för alla barnen när vi behöver det och allt de där & du vet att vi älskar dig för det ♥ Så jag kommer nog följa med mamma till stan någon dag (iallfall vad jag vill) och hjälpa henne köpa in lite kläder som hon kan ha på sig då, eftersom hon minst ska ha 3 ombyten och när hon är på en sån här rolig grej är de också lite kul & lockande att köpa kläder som är helt nya både i mode branschen och för henne.
´
`
Om ni vill se vilken studio och ha lite mer information om detta ställe så kan ni klicka här på [direkt länk]
Nu ser min dag ut som så att äta lite mellanmål, sätta mig ner med lite pluggande för att minska på berget och efter det blir det att softhänga lite framför tv.

tänk vad mycket man kan åstad komma när man inte bryr sig om vem som får äran' ✿

Klockan är nu lite över halv 9 och den här dagen har varit riktigt skön faktiskt. Med tanke på att ingenting tråkigt har uppstått utan i skolan gick det bra, gjorde kanon fynd på stan, har fått tillbaka min iphone ifrån SJ. Sånna här dagar är riktigt bra att ha ibland (gärna oftare så klart). Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig och självklart att forsättningen av kvällen inte vänder.
.         Just nu har jag en riktigt fin solnedgång utanför mitt fönster som har rosa sken i sig, vilket vi alla vet vad det betyder? jo det kommer bli fint väder i morgon. Den här "utsikten" jag har nu ger mig bara ännu mera sommarfeelings och får mig att längta enormt mycket. Jag tror inte det är något som inte tycker om sommaren. Men nu ska jag dra mig mot min säng och kolla vidare på hockeyn för att sedan sova ganska skapligt. För utmattad på ett bra sägg, ja det är jag det.
Ha en bra kväll!

Tiden tar aldrig slut - men livet' ✿

Nationella provet gick super bra. Efter skolan gick jag och Emilia förbi sallads baren eftersom att hon skulle äta. Sen gick vi lite på stan och jag hittade sjukt mycket. det blev 2 jackor, en väska, ett par shorts och ett linne för bara 600 spänn! Jävlar vilka kap jag gjorde. Fast alla jackor var ju inte till mig, utan var snäll och köpte med en jacka till min lillebror Joel, det var nämligen mer än 50% rabatt så jag betalade 149 :- fast att ordinarie pris var 649 :-

Allt kommer lägligt för den som kan vänta' ✿

Är lite nervös faktiskt eftersom att jag redan nu på morgonen när jag kommer till skolan så är det nationellt prov i Engelska, och det är inte min starka sida. Kommer ihåg hur mkt jag fick kämpa med det i högstadiet & sen nu när vi inte gör någonting alls på lektionerna. Men får försöka komma ihåg att jag måste tänka på;
♥ grammatik
♥ stavning
♥ Hur jag bygger upp mina meningar
Men förhoppningsvist så går allting bra så det är nog egentligen ingenting att oroa sig för.Efter skolan idag så hade jag tänkt att gå lite på stan för att se om jag behöver någonting men det känns som att jag har någonting jätte viktigt uppbokat idag efter skolan som jag har helt glömt bort. Kände att jag inte över huvudtaget hade någon som helst röd tråd i det här inlägget utan det var bara om hur mkr jag oroar mig för små saker.


Vill man leva måste man gå med på att bli gammal' ✿


Alla älskar lyckan, lyckan älskar bara få. ♥


Oroa dig inte för framtiden, jag lovar att den kommer ändå '✿

Kommer med glada nyheter. min Iphone är hittat & är betald för att få hem ifrån sthlm, så har jag riktigt tur så får jag den redan på fredag. Dessutom ringde jag sommarjobbet idag och jag kommer få svar innan måndag. Glada nyheter så här på e.m. Det var ju som så att jag lyckades glömma min telefon på SJ-tåget mot nässjö i Tisdags och jag vill bara ägna en mening åt den ärliga person som inte tagit telefonen själv utan lämnat in den till tågvärden för säkert förvar.
Tack så hemskt mycket, jag är oerhört tacksam och jag står dig i skuld! 

Ta vara på allt, i morgon kan de vara försent' ✿

Idag i skolan så gjorde vi inte någonting speciellt på vår profil dag fast att vi har ett stort projekt igång nu inför 7/6-2011.  Utan två underbara personer gick till affären nära intill och köpa med några pajer till klassen så att vi iallafall hade någonting att göra, nämligen göra & äta paj. Sen gick tiden, pajen var slut och lika så var lunch rasten. Efter det så hade vi en lektion kvar som varade 1,5 h och på den s facerape:a vi de som verkligen gjorde någonting utan att de visste om någonting så klart och sen även vår lärare för dagens lektioner. Sen kände vi att de spåra ur så alla gick hem istället och gjorde någonting annat. Förutom vi som är lite mattenördar så och hade ett prov att göra, för vi fick stanna 1 timme extra.
   Nu står haglet som spön i backen och jag tänker inte gå ut någonting mer idag utan jag har min mobil, dator och 70% choklad med hallon smak att nöja mig med under kvällen & självklart mängder med nyköpt frukt som står så fins i en skål i köket. Så ikväll blir det att glo på någon film, gärna skräck eftersom att de är sånt här väder som slår mot fönstret.



en aning oplanerat i det planerade' ✿


Matteprovet var in på fredag utan i morgon, härligt för Rebecca Bäckman som hade tänkt att göra allting på onsdag. Bara att bita ihop och gilla läget, får ringa sommarjobbet i morgon och körskolan får skjutas fram den också. Älskar när det blir så här , jag bara love love love it.
Men jag ska trösta mig själv genom att gå ner till ica och köpa lite passionsfrukt och mörkchoklad och sen jag kan plugga järnet.

Den som aldrig har hoppats kan aldrig förtvivla' ✿


När adrenalinet är som högst' ♥

Becka till vänster & jag själv till höger på väg ut för vårt första ute dyk.

lyckan kommer till de som skrattar' ✿

Här kommer lite bilder ifrån Jönköping

Det är tanken som räknas' ✿

Min dag är bra. Det är min mobil som inte alls mår bra, den är saknad ensam och kanske borta föralltid, vem vet. Så just nu får jag gå tillbaka från min Iphone 4 till Sony Ericsson W595, inte alls kul och det suger att ha knappar igen och inte kunna kolla facebook, spela spel, ladda ner mängder av onödiga appar o.s.v. Men hur som helst så äre för mig bara att stå mitt kast och nöja mig med det jag har och hålla tummarna att jag får tilbaka min mobil och jag går ner på knä och ber om att jag får den!
Men hur som helst så kommer min kommande vecka bestå av mängder mer roliga läxor, leendet bara växer när jag tänker på det...
Sen om jag slutar skapligt i morgon ska jag ringa om sommarjobb för sista gången och sen även kolla med körskolan ifall att jag kan åka in så tidigt som möjligt för att göra ett syntest så att jag kan få hem mitt körkortstillstånd. För hon som satt i receptionen sa ju självklart att hon skulle fixa med alla papper och att de kommer ner i vår brevlåda och det skulle bara ta 5 arbetsdagar och se nu , de har gått över 1 månad och har de hänt något? nej hon har inte ens skickat dom.

A brother is a little bit of childhood that can never be lost' ✿


Vi finner inte lyckan, vi skapar den '✿

Den här helgen har jag inte varit helt kry som sagt så det blev inget direkt valborgfirande utan stannade inne och såg på Sverige - Norge i Hockey VM. Sen har jag packat upp väskan och gjorde iordning den lite. Men idag hade jag tänkt att tvätta lite och är det fint väder kanske jag går ut och ser till att få lite D-vitamin tillskott, för de kan man ju aldrig få för mycket utav? jo jag vet, det kan man. Men så har min helg sett ut och den kommer forsätta i samma stuk så att jag blir av med min förkylning.
.

En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig' ♥


RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>