Klippan i många lägen' ✿

Fotograf: jag
På fotot: Jesper
Inställningar; Al Servo (Av) 1/320, +1,8 ISO 100

äkta vänskap visar sig i nödens stund' ✿

Fotograf : Jag
på fotot : Joakim
Inställningar; Al Focus (Tv) 1/125 , +2 ISO 100

Alla världens storheter väger inte upp en vän' ✿

Bilderna från fjällen
Del 1 ~


Vi har dragit oss till fjällen

Hejhej, mobil inlägg här. Tänkte vara uppdatera om att vi har varit ute på dygnsvandring i fjällen vid norska gränsen, sen har vi även bestigit Svealands högsta topp (Gealta berget) sen övernattade vi i en dal med rinnande vatten. Dagen efter så vandrade vi oss hem mot fjällstugan. Utmattade som vi var slappa vi i stugans värme hela kvällen. Men idag är de en ny dag & vi ska iväg till Sampi, det är en sammen by här i Dalarna och där ska vi få "valla" renar och klappa och höra lite historia om samer och uppleva en helt ny kultur. Efter de ska vi även till STF (Svensk Turist Förening) de är de som hyr ut stugor och lite här och varför vi ska dit är för att de ingår i våran kursplan i gymnasiet att göra olika studiebesök. Jag kommer hem på lördag & jag kommer krascha blogg.se med alla fjäll inser men ska försöka att begränsa mig till en lagom gräns. Hej så länge

Vadstena' summer 2011 ~


Uppdateringen kommer då & då

Så ser mina första veckor ut nu på mitt andra år på Realgymnasiet inrikning Äventyrsturism-Dykning. Riktigt synt att vi inte fick någon ny 1:a men hoppas verkligen att vi kan lyckas locka flera till nästa år för det är verkligen en värd linje & framför allt någonting för alla oavsett intressen skulle jag kunna säga med rak arm.

Idag så har vi bara skrivit matinköplista inför nästa vecka då vi ska upp till fjället och vandra, träffa samer, ha riktigt jävla roligt, se sveriges största vattenfall, vada igenom riktigt strömmande vatten. Så på söndag innan vi åker så kommer vi att införskaffa oss det sista och de kommer fylla en till vagn. Jag kommer inte kunna uppdatera någonting när jag är där uppe men jag kan ge er bildgaranti när jag kommer hem igen och det gör jag lördagen vecka 34. Jag ska även försöka att göra bara en äventyrsblogg för er som inte känner er intresserade av resten som jag skriver.

första vagnen*

mat för 5 personer i ca 5 dagar



Detta blir ett sammanfattande inlägg

Detta blir ett ett sammanfattande inlägg eftersom att jag har massor att berätta och jag vet att hälften kommer vara helt ointressant så därför ska jag försöka fatta mig kort och göra som "mini-rubriker" för att ni lättare ska hitta de ni söker.
Vi börjar med
Youth Camp
Ett internationellt läger med olika länder samlade från några länder inom europas gränser. Riktigt roligt och verkligen ett slappt jobb. Men har iallafall blivit värvad till huvudledare så nästa år blir det förhoppningsvist att dra ner till Tyskland för att vistas där en vecka.
Bytt bostad
Jag har även flyttat permanent ifrån Boxholm till Mantorp och de är riktigt skönt av många olika anledningar. Men jag tycker verkligen om mitt rum utan fönster för man sover riktigt länge (dock inte jag eftersom jag alltid går upp senast vid kl 9) Men jag kanske kan slänga in bilder på mitt rum så får ni se hur jag lever här i mitt nya liv.
Träningen på allvar
haha aa den har ni aldrig hört förr va? Ne men var inne härom veckan och införskaffa mig ett par löpas skor för nå tusenlappar och har därför haft ordentliga krav på mig att dessa ska användas så de har genomförst ett ex antal gånger sedan köpet.
Kärleken
Som många redan vet så är jag tillsammans med Sam och han är härifrån mantorp och han är helt otroligt bra!
Sommarlovets Äventyr
Det är dock inte så många eftersom jag jobbar imprincip hela lovet förutom den här veckan som är nu innan skolan börjar. Men lite har jag hunnit med, lite fester, gummibåtrace, sena sommarkvällar, shoppat en hel del, Stockholm, Vadstena, lärt mig massor mer engelska, lite mer fester och aa vi får se vad den här veckan har att bjuda på.
Kvällens planer
Efter att tagit med lillasyster Wilma in till Linköping för att få lite syster kvalitéts-tid och ska därför springa en löprunda med far min och sedan laga mat med Anna-lena, shit den här dagen har jag fått in hela familjen, riktigt bra jobbat!
Tänkte bjuda på en snygg bild på mig & Elias (jobbade med på internationella lägret)

RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>