du är bäst, men du var bättre förr'✿

Drar in till linköping ett tag nu för att spendera tid med min stora syster som slutat jobbet. Så det blir att handla lite smått och gott men de första soms tår på inköpslistan är ett par solbrillor som jag inte fått arslet ur vagnen och köpt än. Kommer bli ett par enkla klassiska som alla andra har. Sen får vi se om jag hittar någonting annat som vi självklart hoppas på! I morgon börjar vi tagga skumpartyt med fin fina tjejer som är efter längtade 

jag känner mig som 17 år.



17 år

Idag är det min dag & den kommer att bli bra

fint folk, ett jävla fint väder , spenderar dagen vid poolen & med en massa paket! Självklart ska jag försöka få några bilder ifrån dagen

fast jag är fortfarande som ett barn i mitt beteende och det får nog stanna där några år till..

Bild: på mig ifrån vattenkriget


Det finns alltid två sidor av ett mynt'✿


Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv'✿

Saknar Västkusten♥


Få har dött av att kämpa vidare, många av att ge upp' ✿


Förklaring & refreshat

Vet att det var ett tag sen jag skrev & de finns anledningar till de och de är att jag inte haft någon lust eftersom jag ändå inte haft någonting vettigt att skriva, men mitt sommarlovs ledighet börjar redan närma sig sitt slut, för nästa måndag börjar jag jobba på Stadium i norrköping och då blire jobb 4 veckor fram över men all ledig tid jag kommer att få är tid jag även kommer ta vara på!
Men det har hänt mycket sen sist & mitt humör är på topp. Sen om 2 dagar är jag ett år äldre än vad jag var dagen innan för det är då jag fyller 17 år! Så redan i morgon blir det att åka ut till mantorp för att förfira lite och på onsdag kommer resten och då avslutar jag även min födelsedag med fotbollsavslutning. Shit vad de här året kommer att gå fort känner jag,

Det är viktigt att ha ett stort ego utan att bli självupptagen' ✿


En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat' ✿


Det som inte dödar dig gör dig starkare' ✿

Efter mycket rörelse idag så forsatte jag till fotbollsträningen när jag kom hem & jag har nog aldrig presterat så mycket på länge, känner att jag börjar få kläm på fotbolls spelet nu men jag har fortfarande mycket kvar att lära och det ser jag verkligen fram emot. Konditionen har jag börjat jobba på nu igenom att simma ganska mycket och i morgon kommer även syster och jag ta tag i intervall träningen i löpar spåret & efter det blir det att dra sig ner mot vallen igen för att kolla på lillebrors match med hela familjen & även farbror & hans tjej som vi inte träffat än, hmm spännande!
Mycket mer har jag nog inte att säga just nu för jag är verkligen slut i hela kroppen och tänker unna mig själv lite stekta ägg med tomat mackor framför Gossip girl & sen om jag orkar ska jag städa mitt rum men det beror på hjur spännande GG blir och beroende på klockan, för även om jag har sommarlov vilket jag har så har inte kroppen vant sig än så vi får se hur det blir.

Det viktigaste är inte hur länge man lever, utan hur väl man lever' ✿

Det var ju ett tag sen jag verkligen skrev ett inlägg så därför tänkte jag också skippa att dra upp vad jag gjort dessa dagar för jag tror att de flesta bilderna har talat för sig själv. Men idag så drog jag in till Mjölby för att tillbringa dagen med Joline och det blev lite bad och solande på lundbybadet. Dock så blev molnen bara tjockare och tjockare så vi drog oss hem mot henne och satt där och snackade vidare om våra härliga samtalsämnen. Men nu är jag hemma och med mig har jag Vecko Revyn tidningen och även nya oriflame katalogen som jag ska kika i senare ikväll, behöver verkligen lite nytt i sminkväskan nu inför sommaren, bland annat en ny mascara för solpuder har jag redan fixat!
I morgon kommer det att kännas lite konstigt eftersom att jag har sommarlov och känns som jag är den enda personen som har det fast självklart är inte det sant och de är tur de, usch av tråkigt i såfall. Men det blir nog att bland annat rita klart tröjtrycket som vi ska ha på lägret i sommar och jag hoppas verkligen att de blir bra så att många uppskattar det och jag ska försöka få till en bra bild så ni kan få ett litet smakprov.

"För vi har tagit studenten" ♥

Systers student 10/6-2011

VATTENKRIGS REKORD I LINKÖPING' ♥

Igår så blev det för mig och några vänner i och utanför kalssen att dra oss närmare mitten av Linköping efter skolan för att vara med i Vattenkriget & vi slog rekordet som innan var 3447 st i Thailand. Men nu i Linköping Östergötland så var vi över 4000 personer. Riktigt kul att medverkat i ett världsrekord och hoppas på ännu högre siffror nästa år.





Victoria 18 jäkla år! ♥

Lite bilder ifrån firandet av den nyblivna 18-åringen Victoria Ring ! ♥








Ingenting slår en sommarkväll' ✿

Igår blev det att åka till först till Vadstena och umgås lite med familjen som slagit upp husvagnen i vättervik och vädret var perfekt för att åka dit den dagen och självklart lyckades jag bränna mig lite och brännan på bröstet efter bikinin är sjukt ful! måste skaffa en ny...
Sen blev det att åka in till en underbar familj i Mjölby med fint folk och käka lite grillat. Maten var riktig god och inte på tala om salladen med rölök, jordgubbar, krossad feta ost o.s.v. Och deras nya lägenhet var helt magisk! högt till tak, neutral inredning och tapetsering och alting gick i stilrent och aa helt pefekt! Men efter det drog jag hem mot Boxholm igen och då kom Emilia för att kolla lite gossip med mig, men självklart somnar jag till filmer så de blev itne så roligt för henne... Är det någon som har förslag på vad amns ka göra för att itne somna när man kolla på film? för tro mig de är inte första gången detta inträffar!


Klarat dykar-certifikatet för open water

Är hemma nu ifrån en dykar dag nere i Jönköping & har nu avslutat mitt dykar certifikat så nu får jag ut och dykaobegränsat! Så i sommar blir det att planera in två st nöjes dyk för att sedan forsätta efter sommar med fördjupning & då menar jag Advance open water , för nu läste jag klart open water. Men hela gruppen är nöjda och ser fram emot att få hem våra kriftliga fotograferade certifikat hem i brevlådan inom 3 veckor.

RSS 2.0
Glöm inte min bildblogg www.rebeccabackman.webblogg.se - Rebecca Bäckman div>